İran: İngiltere deniz korsanlığından vazgeçti!

İran Meclisi Başkanı Ali Laricani, Cebelitarik Boğazı’nda el konulan İran'a ait 'Grace 1' adlı geminin serbest bırakılmasıyla ilgili, “İngiltere, İran halkının geçtiğimiz günlerde sergilediği direnişiyle İran’daki bugünkü koşulların geçmişten farklı olduğunu ve komplo kurarak İran’a egemen olamayacağını farketti ve deniz korsanlığından vazgeçti” dedi.

İran: İngiltere deniz korsanlığından vazgeçti!
İran: İngiltere deniz korsanlığından vazgeçti!
GİRİŞ 17.08.2019 12:16 GÜNCELLEME 17.08.2019 12:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, Cebelitarik Boğazı'nda el konulan İran'a ait ''Grace 1'' adlı geminin serbest bırakılmasıyla ilgili “İngiltere, İran halkının geçtiğimiz günlerde sergilediği direnişiyle İran'daki bugünkü koşulların geçmişten farklı olduğunu ve komplo kurarak İran'a egemen olamayacağını farketti ve deniz korsanlığından vazgeçti” dedi.

Dünyanın süper gücü olduğunu iddia eden ABD'nin İran Dışişleri Bakanı ve diğer yetkililerine yaptırım uygulama kararını “utanç verici” olarak nitelendiren Laricani, ABD'li yetkililere seslenerek “Eğer yaptığınız eylemlerin gücünüzü gösterebileceğini düşünüyorsanız, tüm İran halkının size karşı ayakta durduğunu bilmelisiniz. Kimseye hiçbir şey olmayacağını anlamanız için yaptırım uygulayabilirsiniz" ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR 2
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam İran'da İngiliz piyonu olarak tanınan bir adamdır. Sokakta her kime sorsan bu adam ve kardeşlerini Iraklı ve İngilız piyonu olarak tarif eder. Şimdi kalkmış İngilizleri kınıyor ne tuhaf!!!
    Cevapla
  • lkjs 4 yıl önce Şikayet Et
    iranlı askeri yetkililerde zerre kadar grur olsa o 2 milyon 100 varilden ve daha nicesinde abdye yetişecek şekilde harika bombalar uzun menzilli füzeler harika uzun menzilli denizaltılar yaparlardı ama zerre kadar akıl yok dünyanın en büyük o petrolle doğalgazla benzin mazot daha nicesi yakıt türlerinden istedikleri bombayı füzeyi yaparlardı ama zerre kadar iranlı askerlerde akıl yok sadece petrolü satıp ceb doldurma zengin olma paradan başka birşey düşünme yok bu şekilde savaşın eşiğine gelmiş iran sözde 90 milyon halkı koruyacak abd natoya karşı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor