Müslüman kız çocuğunu tekmelediler, başörtüsünü çıkardılar!

İrlanda’da 14 yaşındaki Müslüman bir kız çocuğu, sokakta yürüdüğü esnada kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, çocuğu yerde tekmelerken, başörtüsünü çıkarıp yumurta attı. O anları, saldırıya uğrayan kız çocuğu kaydetti.

GİRİŞ 20.08.2019 21:26 GÜNCELLEME 20.08.2019 21:32
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Başkent Dublin’in kuzeyinde bulunan Dundrum kasabasında meydana gelen olayda, 14 yaşında başörtülü bir kız çocuğu, bir grup tarafından ırkçı saldırıya maruz kaldı.

 

 

TEKMELEDİLER, YUMURTA ATTILAR, BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARDILAR

Kalabalık, kız çocuğunu önce yere düşürüp tekmeledi, daha sonra ise yumurta attılar ve başörtüsünü çıkardılar.

 

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI, SALDIRGANLAR ARANIYOR

Kız çocuğunun saldırıya uğrarken kaydettiği görüntülerde, yerdeki yumurtalar da görüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve çocuğa saldıranların arandığını duyurdu.

İrlanda Kültür ve Miras Bakanı Josepha Madigan ise yaptığı açıklamada, “Adaletin hızlı tecelli etmesini ve faillerin kıza sürede yakalanmasını umuyorum. En güçlü şekilde dün Dundrum’da yaşanan olayı kınıyorum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 92
  • Hilafeti sancak 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı ülkelerde yaşayan müslüman kardeşlerimizin dokunulmazlığı olsun...!
    Cevapla
  • bağımsız 4 yıl önce Şikayet Et
    bu onların ne kadar aşağılık olduğunun kanıtıdır....
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    irlanda Devleti halkına eski yıllarda açlıkla başbaşa kaldıklarında Müslümanların onlara yardım ettiğini ingiliz ve diğer hiristiyanlar ise dalga geçtiklerini anlatmaları gerekir. bizde hiristiyan lara bunu mu yapalım.
    Cevapla
  • cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi biz saçı başı açık diye yolda bir turisti darp etsek, her çakal, insan hakları savunucusu kesilir başımıza...ama bu ses eden yok. Kardeşim kendi ülkemde adam gibi bir plaja gidip denize giremiyoruz...her yer hayvana bile rahmet okutacak çıplaklarla dolu.Sonra da buna özgürlük diyorlar...Batsın özgürlüğünüz.
    Cevapla
  • Ümit Şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların daha tarihinde başka bir dine mensup insanı dövmediği Hristiyanların başka bir dine hoşgörüsünün bu kadar olmasından rahatsızlık duyduğumuzu diyanet ve başkanlık kanalınca dile getirilmeli Bunun ezikliğini hristiyanlara yaşatmalıyız .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı