İran'dan İsrail'in saldırısına yalanlama!

İran, Suriye’deki mevzilerinin İsrail tarafından hedef alındığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

İran'dan İsrail'in saldırısına yalanlama!
İran'dan İsrail'in saldırısına yalanlama!
GİRİŞ 25.08.2019 17:19 GÜNCELLEME 25.08.2019 17:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları komutanlarından Muhsin Rızai, İsrail’in Şam yakınlarında, İran’a ait İHA üssünü hedef aldığı iddiasını, ''Bu bir yalandır ve doğru değil'' ifadeleriyle yalanladı.

İran’da Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Genel Sekreteri olan Muhsin Rızai, İsrail’in son saldırılarında, İran’ın Suriye’deki ‘istişare’ merkezlerinin hasar görmediğini belirterek,  ''İsrail ve ABD, İran merkezlerine saldıracak güce sahip değiller'' diye konuştu.

Suriye ve Irak’taki son saldırılar konusunda İsrail ve ABD’yi uyaran İranlı yetkili, ''İsrail ve ABD’nin, ortaklaşa Suriye ve Irak'ta gerçekleştirdiği eylemler, uluslararası hukuka aykırıdır ve bu saldırılara cevap yakında Suriye ve Irak savunucuları tarafından verilecektir'' ifadelerini kullandı.

 

 

İsrail ordusu, Suriye’nin başkenti Şam yakınlarında İran Devrim Muhafızları'na bağlı mevzilere ve Şii milislerinin konumlarını hedef aldığını belirtiyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ne kardeşim. Artık gülüp geciyorum israil İran haberlerine.
    Cevapla
  • Ebu Huzeyfe 4 yıl önce Şikayet Et
    Klasik yalan propagandalardan birisi. Benim çocukluğumdan beri, yani 40 yıldır, İran, İsrail ve Amerika'ya meydan okur. Ama bu üçlü şeytanın hiç birisinden 40 yıldır bir zayiat yoktur. Maksat Sünni Müslümanların İran'a karşı sempatisini kazandırmak. Böylece Şiilik üzerinden Amerika ve İsrail yayılmacılığı gerçekleşmeye devam ediyor.
    Cevapla
  • ebu huzeyfeye 4 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru.iran ve batı asla düşman değildir.amaç sünni çoğunluktan şiiliğe sempati arttırmak.iranın ve batının bölge üzerindeki hedeflerini daha çabuk kolaylaştırmak.düşman olsa koca sünni yönetimli ırakı irana teslim edrmi.sünni talibanı devirip doğuda da iranın önünü açar mı.uyanık olun.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Her iranı haberi çıktığında hep aynı şeyleri yazan zavallı...
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence İsrail, İran ile savaş çıkarmak için, kendi yaptı. Kendi yapmasaydı, asker olmasa bile birileri ölürdü. Ama sözde üstün ırklar. Herkez ölebilir ama onlar ölemez. Bırakın bu işleri..
    Cevapla
  • Rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı
İsrailli bakan Orit Strock'tan hükümeti devirme tehdidi