Trump 'Kanımda Almanlık var' dedi, Merkel kendini tutamadı: Pıhımmmphp

G7 Zirvesi'ndeki Trump-Merkel görüşmesine, ABD Başkanının "Kanımda Almanlık var" sözleri damga vurdu. Alman Şansölye, Trump'ın sözleri sonrası kendini gülmemek için zor tutsa da, kameralara yansıyan "pıhımmmpf" tepkisi sosyal medyada olay oldu.

GİRİŞ 27.08.2019 11:18 GÜNCELLEME 27.08.2019 11:58
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump ile Almanya Başbakanı Angela Merkel'in G7 Zirvesi'nin son günündeki görüşmesine Trump'ın sözleri damga vurdu.

 

 

Fransa'nın Biarritz kentindeki görüşmenin basına açık kısmında konuşan Trump, bir ara duraksayıp "Benim kanımda Almanlık var" dedi. ABD Başkanının bu sözlerine Merkel'in tepkisi ise komik oldu. Alman Şansölye, gülmemek için kendisini zor tuttu.

TRUMP HAKLI! KANINDA ALMANLIK VAR

 

 

Donald Trump 14 Haziran 1946'da New York'ta dünyaya geldi. Kökenleriyle alakalı çok sayıda karmaşık bilgiler bulunsa da, Trump'ın dedesinin Almanya'dan Amerika'ya göç ettiği biliniyor. Almanya'nın Mannheim şehri yakınlarındaki Kallstadt köyünde doğan dedesi Friedrich Trump, Alman tarihçilere göre, 1885'te ABD'ye göçmüş, 1901'de Almanya'ya dönüp evlenerek eşiyle birlikte yeniden ABD'ye gitmiş, daha sonra 1905'te yeniden ülkesine girmek istediğinde askerlik yapmadığı için geri çevrilmişti. O sırada da Trump'ın babası Fred Trump New York'ta doğmuş. Trump Temmuz 2018'de yaptığı bir açıklamada da annesinin İskoç olduğunu söylemişti.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 68
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMAN DIR. Tüm kullarına merhamet eder. Cahilce eleştiri yapmamak lazım. Onlar da bizim insan kardeşimizdir. Gerçek düşman şeytandır.
    Cevapla
  • Trk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sarı çiyanlar
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanı bozuk işte.
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam tam tuccar
    Cevapla
  • sakaryalı 4 yıl önce Şikayet Et
    siyonistler ve onlara uşaklık yapanların kanı aynidir zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'