"Trump'a kızlarından daha yakınım" demişti, kovuldu

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın kişisel yardımcısı Madeleine Westerhout, Trump ailesi hakkında basına yaptığı kayıt dışı açıklamalar nedeniyle işinden oldu.

"Trump'a kızlarından daha yakınım" demişti, kovuldu
"Trump'a kızlarından daha yakınım" demişti, kovuldu
GİRİŞ 31.08.2019 11:25 GÜNCELLEME 31.08.2019 14:47

Başkan Trump, New Jersey Golf Klübü'nde bu ay başlarında tatildeyken Madeleine Westerhout yakınlardaki bir otelde başkanın tatilini takip eden gazetecilerle yemek yedi. Yemek sırasında bir kaç içki içen Westerhout, Trump ailesi hakkında bazı bilgileri paylaşırken bazı şakalar da yaptı.

"KIZI KİLOLU DİYE ONUNLA AYNI KAREDE OLMAYI SEVMİYOR"

Yaklaşık bir saat süren yemek sırasında kayıt dışı konuşan Westerhout, Trump'ın kendisiyle olan ilişkisinin kendi öz kızları Ivanka ve Tiffany'den daha iyi olduğunu öne sürdü. Aynı konuşmada Trump'ın kilolu olarak gördüğü kızı Tiffany ile aynı fotoğraf karesi içinde olmayı sevmediği de konuşuldu.

Bu konuşmaların basında yer almasının ardından Westerhout Beyaz Saray'daki işini kaybetti. Kayıt dışı konuşmayı yayınlayan yayın organları ve basın mensupları ise eleştirilerin hedefi oldu.

İDDİALARI YALANLADI

Başkan Trump ise göreve başladığından beri kişisel asistanı olarak görev yapan Westerhout'un çalışmaları sırasında iyi bir iş çıkardığını belirterek, gelecek yaşantısında başarılar diledi. "Tiffany muhteşem. Onu seviyorum." diyen Trump, kızını "insan olarak" övdüğünü dile getirdi.

KAYNAK: EURONEWS
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!