Rusya'dan füze denemesi! Görüntüleri yayınlandı

Rusya Savunma Bakanlığı, taktik füze sistemi İskender’den balistik füzenin fırlatıldığı anı görüntüleyen bir video yayınladı.

GİRİŞ 31.08.2019 17:08 GÜNCELLEME 31.08.2019 17:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bakanlık’tan yapılan açıklamada, Astrahan bölgesindeki Kapustin Yar poligonundan fırlatılan füzenin göreceli düşmana ait önemli bir tesisi hedef aldığı ve başarıyla imha ettiği belirtildi.

Füze atışının eğitim amaçlı olduğu belirtilen açıklamada, İskender taktik füze sisteminin atıl durumdan savaş durumuna hazır hale getirilmesi, füzelerin taşıyıcı makinelerden fırlatma rampalarına aktarılması ve füzenin verilen koordinatlara fırlatılması gibi işlemlerin tatbik edildiği vurgulandı.

 

 

NATO'nun 'SS-26 Stone' olarak adlandırdığı, yüksek hareket ve manevra kabiliyetine sahip İskender-M taktik füzeleri, 500 kilometrelik menzildeki füze sistemleri, çok namlulu roketatarlar, topçu sistemleri, havalimanlarında konuşlanmış uçak ve helikopterler gibi küçük boyutlu hedefleri, ayrıca komuta ve iletişim merkezlerini imha etmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR 2
  • BÜLENT ÜSTÜNDAĞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Küfür tek millettir. Bu fetva kafirden müslümana miras kalmaması hakkındadır. Herkes vefatından önce Allahu tealanın hidayetiyle imana gelebilir. Kişi hidayet üzere değilse yaşantısını kuranı kerim ve hadisi şeriflere göre belirlemiyeceğinden vereceği kararlar sürekli değişkenlik gösterir.kişinin nezleyken ve nezle değilkenki aynı konudaki kararı bile değişkenlik gösterebilir. Kritik yerlere liyakat sahibi kimseler getirilmeli ancak Allah korkusu olan liyakatli kişi her zaman tercih edilmelidir. Allahu teala her zaman adaleti emreder. Dünyadaki adaletsizliğin sebebi mantıkla hareket etmektir ki, şeytan kötülüğü güzel (mantıklı) gösterme kabiliyetine sahiptir.
    Cevapla
  • Hehe 4 yıl önce Şikayet Et
    Nedion bilader
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…