Putin'den Trump'a: "Hipersonik füzemizi alın, dengeyi kuralım"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Donald Trump'a Rus yapımı hipersonik silah almasını önerdiğini söyledi.

Putin'den Trump'a: "Hipersonik füzemizi alın, dengeyi kuralım"
Putin'den Trump'a: "Hipersonik füzemizi alın, dengeyi kuralım"
GİRİŞ 05.09.2019 16:47 GÜNCELLEME 05.09.2019 17:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Vladivostok'ta düzenlenen 5. Doğu Ekonomi Forumu'nda konuşan Putin, haziranda Japonya'nın Osaka kentindeki G20 Zirvesinde bir araya geldiği Trump'la henüz dünyada hiçbir ülkede bulunmayan hipersonik füze sistemleri de dahil modern Rus silahlarının ortak anlaşmalarda nasıl ele alınacağını konuştuklarını belirtti.

 

 

Putin, Trump'la konuşmasını şöyle anlattı:

"'Donald, sana bunlardan satmamızı ister misin?' diye sordum. Böylece hemen dengeyi sağlarız. Onlar da yakında bizzat üreteceklerini söylediler. Biz halihazırda harcama yapmışken neden para harcasınlar ki? Güvenliğimize zarar için değil, aksine bir denge kurmak amacıyla bu silahlardan bir şeyler edebiliriz."

 

 

Taşıyıcıların ve savaş başlıklarının sayısının "özel bir konu" olarak ele alınabileceği kaydeden Rus lider, Moskova'nın bu konuda diyaloğa hazır olduğunu ancak Washington'dan henüz net bir cevap alamadıklarını ifade etti.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 9
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafir yapıyor! Tabi katledilen çocuklar kimin umurunda değil mi?
    Cevapla
  • Aciz 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz halihazırda harcama yapmışken neden para harcasınlar ki? işte Türkiye yi kandırdıkları cümle ile kendi aralarında makara yapıyorlar. Erbakanın da ifşa ettiği Gavur Tarikatleri planınızda boğulacaksınız!
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda kimsenin bu iki kafir ülkenin bu silahları sadece müslümanlara karşı kullanacaklarını bilmiyorlar yada akıl edemiyorlar gibi geldi bana.. sözde düşmen olan bu iki kafir ülke müslümanlara karşı bir araya geliyor birbirleriyle teknoloji ve silah alışverişi yapmayada hazırlar.. ama biz müslümanlar ancak birbirimizi yer onun bunun eteğinin altına sığınırız.. way halimize...
    Cevapla
  • manyetik alan 4 yıl önce Şikayet Et
    uzayın belirli bir katmanında kinetik hareketi tamamen bitirecek manyetik bir alan oluşturulabilir. supersonik füzeler sürtünmenin çok olduğu alt katmanlarda gitmek yerine üst katmanlarda gider. Dolayısı ile üst katmanlarda kinetik enerjiyi sıfırlayacak bir manyetik alan bu füzelere karşı savunma oluşturur. Rusya manyetik alan çalışmalarında en önde ülke. şimdi bu veriye göre bu haberi bir daha okuyun. bu arada ülkenin büyüklüğü bazen çok önemli bir avantaj olabiliyor. bu tür teknolojiler için geniş boş alan lazım...
    Cevapla
  • orhan 4 yıl önce Şikayet Et
    işte güçlü olmak budur... öteki yani trump sadece sarışın bir kukla...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!