Çarpıcı iddia! 11 Eylül saldırılarını biliyordu

Eski üst düzey CIA analisti, 2001 yılındaki 11 Eylül Saldırısı öncesi, Putin'in Bush'u arayıp uyardığını ileri sürdü.

Çarpıcı iddia! 11 Eylül saldırılarını biliyordu
Çarpıcı iddia! 11 Eylül saldırılarını biliyordu
GİRİŞ 06.09.2019 15:29 GÜNCELLEME 06.09.2019 15:33
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

George W. Bush'un son dönem CIA analisti George Beebee tarafından yazılan ''Rusya Tuzağı: Rusya'yla Gölgeler Ardında Süren Savaşımız Nükleer Bir Yıkıma Nasıl Dönüşür'' kitabında çok konuşulacak çarpıcı iddialara yer verdi.

 

 

Beebee kaleme aldığı kitapta, tarihe 11 Eylül Saldırısı olarak tarihe geçen ve 2753 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına da yer verdi.

Beebee kitabında, Putin'in 11 Eylül Saldırısı'ndan 2 gün önce Bush'u arayarak ''Afganistan'da uzun süre hazırlıkları yapılan yeni bir terör saldırısı tepit ettik.'' dediğini ileri sürdü.

 

 

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Moskova’dan gelen bir uyarı olduğu konusu uzun yıllardır konuşuluyor. Ancak bu iddialar 'istihbaratlar arası bilgi alış verişi' bağlamındaydı. Ancak Beebee’nin kitabında, istihbarat teşkilatları arasında bilgi alış verişinde bulunulmadığı, Bush’un şahsen Putin tarafından kişisel olarak uyarıldığını öne sürülüyor.

Washington’un 11 Eylül 2001’de terör saldırısı ile ilgili Rusya'nın yanı sıra, ABD’nin İngiliz casusları tarafından uyarıldığı, olası saldırı tehlikesinin CIA ve FBI tarafından sürekli olarak vurgulandığı ileri sürülüyor.

Tüm bu iddiaların ışığında Beyaz Saray'ın bu uyarılara kulak verip, vatandaşlarını korumak için elinden geleni yapıp yapmadığı tartışma konusu olarak konuşulmaya devam ediyor.

11 EYLÜL SALDIRISI

Amerika Birleşik Devletleri, 11 Eylül 2001 sabahı tarihinin en büyük terör saldırısına uyandı. El-Kaide militanları 11 Eylül 2001 yılında kaçırdıkları uçaklarla New York - Manhattan'da bulunan Dünya Ticaret Merkezi'ne saldırı düzenledi. İkiz kuleler çökerken 2996 kişi saldırıda yaşamını yitirdi. Bu korkunç olay tarihe "11 Eylül Saldırısı" olarak geçti.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 22
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Uçağın kanadı çelikten binayı nasıl jilet gibi kesermiş. Kesmiş işte. Allah'ın işi. Binayı ayakta tutan çelik kolon zaten. Kesilebilecek duruma nasıl getirebilirler ki. Öyle oldu diyelim. Bina bu durumda ayakta durmazdı ki. Onlar eylemlerini yaptılar. Gerisi Allah'ın işi. Allah, Amerika ye gazap etmiş. Neye şaşıyorsunuz. Amerika'ya her yıl kasırgayı da Amerika mı getiriyordu yoksa(!) Bıkmadınız teori üretmekten.
    Cevapla
  • Yok Artik 4 yıl önce Şikayet Et
    11 Eylülde 400 yahudi ölmüştür. DTM'nde çalışan yahudi sayısı 4000'e yakındır. "Hiç yahudi ölmedi" yalanını uyduran Lübnan Hizbullahıdır. Amerikanın verdiği ölüm listesine bakarsanız az çok yahudileri isimlerinden tanırsınız. Zaten saldırı Yahudilere yapılmıştı.. Lübnanın Hiç yahudi ölmedi yalanını ilk tasdikleyende İrandır. İnananlarda cahil müslümanlardır..
    Cevapla
  • Mahoni 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala afganlılar yaptı demek dünya düz demek kadar aptallık bunun zeminini ve planını abd kendısı yaptı ikiz kuleler ucak ile toz olamaz akıl var izan var
    Cevapla
  • Karakum 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay yasandiktan sonra abdnin o ucak sirketlerinin icine sizarak dogrulari bulan bir haker qrubu vardi. Vardi diyorum cunki simdi ortalarda yoklar. Acikladiklari boyleydi: bu ucaklar el konulduktan sonra ucak sirketlerinin haberi vardi. Yani olay onceden hazirlikli yapilmis. Ve en onemlisi, asagidan bu ucaklara mudahale yapa bilirlermis. Ama ne hikmetse yapmamislar. Usden idare ederek ucagin rotasi degise bilirlermis. Ucak dahilinden kontrolu bloke ede bilirlermis. Bu 60 yillardan simdite kadar olan ucaklarin hepsinde movcud bu funksiyon. Demem o ki o haker qrubu bunu acikladiktan sonra ortalardan yok oldular.
    Cevapla
  • Kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    11 Eylül tiyatrodan başka bişey değil. O uçaklar o binaların içine tıpkı bir jilet gibi girdi. O binaları tutan çelik sütunlar en güçlü çelikten yapılmış. Bir uçak şimdi nasıl bir çeliği jilet gibi kesip geçiyor ? Normal bir uçak kazalarında bile uçaklar ağaçlara vurduğunda kanatları hemen kopuyor. Orda gerçekleşen olay fizik kurallarına aykırı. İddia ediyorum o binaların altında çok büyük patlayıcılar vardı. Görgü tanıklarının videoları var insanlar bir patlama duyduklarını ve yerin sallandığından söz ediyor. O gün bir sürü yahudinin işe gitmediği gizli bişey değil. İşin bir tuhaf yanıda baba Bush ile Osama’nın babası bir petrol şirketinde ortaklarmış o şirketin ismini yazmayayım şimdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?