Trump: Bu işi isteyen çok kişi var!

Beyaz Saray’ın bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan ABD Başkanı Donald Trump, Bolton'dan boşalan koltuk için çok sayıda aday olduğunu belirterek, "Bu işi isteyen çok kişi var. Harika bir iş. Harika bir iş, çünkü Donald Trump’la çalışmak çok eğlenceli" dedi.

Trump: Bu işi isteyen çok kişi var!
Trump: Bu işi isteyen çok kişi var!
GİRİŞ 13.09.2019 12:13 GÜNCELLEME 13.09.2019 14:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trump, Maryland eyaletinde yer alan Baltimore şehrine ziyareti öncesi Beyaz Saray’ın bahçesinde açıklamalarda bulunup, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

"İRAN BİZİMLE GÖRÜŞMEK İSTİYOR"

Trump, bir gazetecinin kendisine yönelttiği soruya, "Kuzey Kore’nin bizimle görüşmek istediğini düşünüyorum. Size diyebilirim ki İran da bizimle görüşmek istiyor ve Çin de bir anlaşma yapmak istiyor" ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

 

"BENİMLE ÇALIŞMAK İSTİYORLAR ÇÜNKÜ EĞLENCELİYİM"

Öte yandan Trump, John Bolton'dan boşalan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanlığı koltuğu için 15 adayın olduğunu söyleyerek, gelecek hafta Bolton yerine kimin getirileceğine karar vereceklerini açıkladı. Trump, açıklamasında "Bu işi isteyen çok kişi var. Harika bir iş. Harika bir iş, çünkü Donald Trump’la çalışmak çok eğlenceli ve kolay da bir iş. Neden kolay biliyor musunuz? Çünkü tüm kararları ben veriyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • yurttaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Netenyahuya teklif ederseniz iyi olur işin başına resmen geçmiş olur böylece.
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok tam tersi olur aslında kardeşim. Netanyahu ve İsrail ABD’yi yönetenler zaten.
    Cevapla
  • Kral 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD'yi yıkmak çok zor değil, Tramp'ın çırpınışı da boşuna değil... Dolarıın fişi çekilince ABD biter..
    Cevapla
  • Sado 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kafa zehir gibi özellik lede kendi ekonomileri adına yaptığı bu açıklamalar kontrol bizde demeye çalışıyor sürekli Aslında çok zor günler geçiriyor ABD inşallah büyük çöküşler bir an önce başlar
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam nasıl bir devlet adamı yaa hiç ciddi değil
    Cevapla
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Tuvalette banyoda da ciddi takılmıyordur herhalde madde 1 bu insan.Madde 2 Her insanın olduğu gibi bununda zaafları var.Madde 3 tam anlamıyla enkaz devraldı güç elinden kayıyor çanlar çalıyor yusuf yusuf meselesi geceleri uyutmuyor içte baskı dışta fiyasko aldı başını gidiyor batı dünyası doğuya boyun eğiyor tarih ters yüz oluyor güvendikleri dağlara kar çoktan yağdı o yüzden full şaşkınlık geçici şok saçmalama sayıklama dönemleri bu geçer bir gün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü