Rumlar'dan 'Akıncı İHA'ya büyük ilgi

Doğu Akdeniz'de doğalgaz tartışmalarının devam ettiği bir dönemde stratejik görevleri yapabilen 'Akıncı İnsansız Hava Aracı'nın tanıtımın yapılması, Rum medyasının da ilgisini çekti.

GİRİŞ 21.09.2019 16:53 GÜNCELLEME 21.09.2019 18:42
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Rum medyası Akıncı'nın Teknofest'te tanıtılmasını gündeme taşıdı. ''Türkiye, saldırı Drone’unu sergiledi'' başlığını atan Rum medyası, ''Akıncı’nın, F-16 gibi bir ton mühimmat taşıyabildiği ve bir benzerini dünyada üretebilecek sadece dört ülke bulunduğu'' bilgisini paylaştı.

GÖKYÜZÜNDE TÜRK MARKASI

Akıncı İnsansız Hava Aracı'nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın ekibinin ürettiğine işaret edilen haberde; ''Akıncı, hem tespit, hem de hedef imha işlemini gerçekleştirebilecek güçte'' ifadelerine yer verildi.

 

 

Büyük bir teknoloji olduğu belirtilen Akıncı'nın, 40 bin feet yükseklikte uçabildiği kaydedilen haberde; "gökyüzünün Türk markasıyla donatıldığına" vurgu yapıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 29
  • Ergün 4 yıl önce Şikayet Et
    Onlar konuşur ak parti yaparken, CHPFEToHDPip birleşmiş AKPARTİ nin kuyusunu kazmakla meşkul, ÇÜNKÜ Ak parti hırsız oylemi! Bunları kim yapıyor ozaman ABD mi (günahını vermez).... Herşey çok güzel olacak diyen İstanbul büyükşehir belediye başkanı ilk önce camii resmini kaldırdı kurumdan ... anladınız mı... İstanbul belediyesi nde makam araçları var cıyak çıtak demişti, geldi 11 i lüks 900 araç kiraladı... Çok çekeceksin İstanbul ÇOK... DAHA NELER NELER.... HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK İSTANBUL!!!
    Cevapla
  • 08'li 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidişle 10 yıl sonra türkiye osmanlıdanda güçlü olacak, iki prangamız var, milli basın ve enerji. Enerjiyide (petrol, doğalgaz) içerde elektiriğe çevirdikmi kimse tutamaz Canım ülkemi.
    Cevapla
  • caylak 4 yıl önce Şikayet Et
    korkunun ecele faydasi yok bizde öyle derler kafirler
    Cevapla
  • Zorro 4 yıl önce Şikayet Et
    Ee insansızı varken insanlısına ne hacet.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Konuşsunlar yeter ki biz yapmaya devam edelim onlar konuşsun dursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu