Türkiye'nin yeni füzesi Yunanistan'ı korkuttu

İlk deniz füzemiz Atmaca'nın son test atışı başarıyla tamamlamasından sonra Yunan basını kendileri için tehlike olduğunu belirtti.

GİRİŞ 26.09.2019 06:56 GÜNCELLEME 26.09.2019 07:02
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin ilk deniz füzesi Atmaca'nın yapılan son test atışında hedefleri başarıyla vurmasının ardından Yunan basını füzelere geniş yer verdi.

 

 

"YUNAN FİLOSU TEHLİKEDE"

Yunanistan'da basındaki haberlerde  "Türk gemi savar füzesinin ilk denemesi başarılı oldu. Yunan filosu için tehlike!'' manşetleri yer aldı.

 

 

TAM İSABET

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, MİLGEM platformlarında konuşlandırılmak amacıyla gemiden gemiye seyir füzesi ihtiyacını karşılamak için Satıhtan Satha Güdümlü Mermi Projesi yürütüyor. Bu kapsamda üretilen Atmaca seyir füzesi DE son test atışında, hedefi başarıyla tutturdu.

DENİZLERDEKİ CAYDIRICILIĞI ARTIRACAK

Bu füzeler Roketsan, atış kontrol sistemleri ve diğer ekipmanlar ise ASELSAN tarafından yerli olarak üretildi. Atmacalar MİLGEM'lere entegre edilerek, denizlerdeki caydırıcılığı artıracak.

İLK DENİZ FÜZESİ

Öte yandan Atmaca'nın Türkiye'nin ilk deniz füzesi olma özelliği taşıdığı da bildirildi.

YORUMLAR 37
  • Memi 4 yıl önce Şikayet Et
    chpkk yi de korkutmustur
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Askerlerinizi saldık, Yunanistan'a giden mültecileri denizde geri topluyoruzz. Ancakkk ÇİPRAS'da Türkiye'yi Yunanistan'la dalaştırıp "TÜRKİYEYİ 2 CEPHELİ SAVAŞA SOKMAK İSTEYEN ÜST AKLA UYDUĞUNDAA" bırakın Türk ordusunu "Sadece Maçlara giden tribünlerdeki holiganların sandallara binip YUNAN ADALARINI İŞGAL EDİP "Bu ada FENER, GALATASARAY, BEŞİKTAŞ ADASI OLSUN " diye kendi aralarında tartışacaklarını biliyordur herhalde ...
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk tepki chpkk dan gelir şimdi..
    Cevapla
  • cenk33 4 yıl önce Şikayet Et
    maşallah çok gurur verici bir olay inşallah savunma sanayiinde yüzde yüz yerli her türlü silahı üreteceğimiz günler yakındır..
    Cevapla
  • Xiaomi Ankara 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP bunu anayasa mahkemesine taşırdı çoktan da, fetöcüleri bitirdi reis. Orduda adamları da kalmadı. Sözcü fox TV cumhuriyet paçavrası ile saldırmaya devam !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt