Pakistan, Türkiye ve Malezya birleşti! Bomba karar

Pakistan Başbakanı İmran Han, Türkiye, Pakistan ve Malezya'nın İslam düşmanlığını (İslamofobi) ortaya çıkardığı zorluklarla mücadele etmek için İngilizce dilinde ortak bir televizyon kanalı kurma kararı aldığını duyurdu.

Pakistan, Türkiye ve Malezya birleşti! Bomba karar
Pakistan, Türkiye ve Malezya birleşti! Bomba karar
GİRİŞ 26.09.2019 09:59 GÜNCELLEME 26.09.2019 12:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed ve Pakistan Başbakanı İmran Han, Birleşmiş Milletler 74. Genel Kurulu kapsamında bulundukları New York'ta üçlü bir toplantı yaptı. 

 

 

Han, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Mahathir ve ben bugün yaptığımız toplantıda üç ülke olarak ortaklaşa, İslamofobi'nin ortaya çıkardığı zorluklarla mücadele etmek ve yüce dinimiz İslam hakkında yanlış bilinenleri düzeltmek için İngilizce dilinde bir kanal kurma kararı aldık" paylaşımında bulundu. 

Kişilerin Müslümanlara karşı birleştiren yanlış algılamaların bu yolla düzeltileceğini belirten Han, "Dini değerlere hakaret meselesi doğru bir şekilde anlatılacak, insanları bilgilendirmek ve eğitmek için Müslümanların tarihini anlatan film ve diziler üretilecek ve Müslümanlara özel bir medya hayata geçecek" ifadelerini kullandı. 

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Sakaryalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Allah bize nice erdoğanlar nasip etsin.reis sana bişey olursa bu ülke karışır millet birbirine girer senin gibi basiretli lider yok bu ülkede timsahlar ağızlarını açmış bekliyor sana bişey olurda ısıralım diye örn iyichspkk
    Cevapla
  • Afşin 4 yıl önce Şikayet Et
    bravo.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah mübarek etsin
    Cevapla
  • ugur gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle bir kanal yapın ki Dünya da her bir etnik kültür messep, dinlere evlerinde seyretsin. yoksa sadece aramızda seyretmekle olmaz!!
    Cevapla
  • Abdülkadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkan'ım adamsın. Seni seviyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti