Yunanistan'da korkunç olay: Bebekleri binlerce avroya sattılar

Yunanistan polisi ve Avrupa Polis Teşkilatı Europol, Bulgaristanlı korunmasız hamile kadınları kullanarak yasa dışı evlat edinme ve taşıyıcı annelik üzerinden 500 bin euro kâr eden bir çeteyi çökertti.

Yunanistan'da korkunç olay: Bebekleri binlerce avroya sattılar
Yunanistan'da korkunç olay: Bebekleri binlerce avroya sattılar
GİRİŞ 29.09.2019 10:10 GÜNCELLEME 29.09.2019 10:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

12 kişinin göz altına alındığı operasyonda 13 bin avro nakit para, üç araba, cep telefonları, evlat edinmeye dair dokümanlar, taşıyıcı annelik sürecine ait dokümanlar, doğum sertifikaları ve banka evrakları bulundu. Operasyon kapsamında aranan toplam 66 kişi arasında avukat, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktor ve özel klinikte çalışan sağlık personeli de bulunuyor. 

 

 

YENİ DOĞAN BEBEKLERE 28 BİN AVRO FİYAT BİÇTİLER

Europol çetenin yeni doğan bir bebeği evlat edinmek isteyenlere 25 bin ila 28 bin avroya sattığını duyurdu. Yapılan açıklamada 2016 yılından beri faal olduğu anlaşılan çetenin Bulgaristanlı kimsesiz hamile kadınları Yunanistan'ın Selanik şehrine getirip burada gözlem altında tuttuğu belirtildi. Europol, kadınlara özel hastanelerde doğum yaptırıldığını söyledi. Europol, Yunanistan'a getirilen Bulgaristanlı kadınların bazılarına taşıyıcı annelik de yaptırıldığını öne sürdü. Çetenin Bulgaristan, Rusya ve Gürcistan'dan gelen kadınların yumurtasını da sattığı aktarıldı. 

 

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 2
  • Sınır 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de doğurduktan sonra canlı olarak çöpe atanların yanında ne düşünmeli acaba.
    Cevapla
  • Ahmet42 4 yıl önce Şikayet Et
    Selanik aynı bildiğiniz gibi devam ediyor yani...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor