'Suudi Arabistan'da rahatça yaşıyor'

Washington Post gazetesi yazarı David Ignatus, Suudi Arabistan konsolosluğu içerisinde canice öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın katillerinden Suud El-Kahtani'nin yaşamına rahatça devam ettiğini yazdı. Ignatus, "Kahtani kraliyetteki işini kaybetti ancak ABD'li bir yetkiliye göre, Kahtani hayatına rahatça devam ediyor ve eski çalışma arkadaşlarına rahatça tavsiyeler veriyor" ifadelerini kullandı.

'Suudi Arabistan'da rahatça yaşıyor'
'Suudi Arabistan'da rahatça yaşıyor'
GİRİŞ 01.10.2019 12:43 GÜNCELLEME 01.10.2019 12:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın eski danışmanı ve gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde kilit rol oynadığı öne belirtilen Suud el-Kahtani'nin hayatına eskisi gibi devam ettiği belirtiliyor.

 

 

Washington Post gazetesi yazarı David Ignatus, "Cemal Kaşıkçı'nın korkunç saniyelerine giderken neler oldu?" başlıklı yazısında Kahtani ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Ignatus yazısında şu ifadelere yer verdi: "Kaşıkçı cinayetinin planlayıcısı Suud el-Kahtani görevinden kovuldu ancak hayatına rahat bir şekilde devam ediyor ve eski çalışma arkadaşlarına tavsiyeler veriyor."

 

 

BM raporunda ortaya çıkmıştı: Kahtani yargılanmıyor

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin kilit ismi Suud el-Kahtani’nin yargılanmadığı ortaya çıkmıştı. Birleşmiş Milletler’in (BM) Kaşıkçı cinayetine ilişkin hazırladığı rapor, Suudi Arabistan’da Kaşıkçı cinayetine ilişkin görülen davada, cinayet planının en önemli ismi Veliaht Prens bin Selman’ın eski danışmanı Kahtani ile infaz timindeki çok sayıda kişinin yargılanmadığını kesinleştirmişti.

Kahtani kadınlara işkence yaptı

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın katledilmesini planlayan Saud el-Kahtani’nin, Suudi Arabistan’da tutuklu kadın aktivistlere yapılan işkencelere bizzat katıldığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 4
  • Hüzün 4 yıl önce Şikayet Et
    Mekke ve Medine kimlere kaldı merhamet merkezi insanları parça parça eden vahşiler kol geziyor..
    Cevapla
  • Hedef 4 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli kaşıkçının ölümü iki ülkenin arasını açmak için planlanmış bir olaydır . ABD bu planın başıdır . Olay bizde oldu zararı yine bize oldu . Bunu araştırın ve uluslararası siyaseti zarara sokmayın
    Cevapla
  • blob 4 yıl önce Şikayet Et
    bu dünya da rahat olabilirler, bu kafasızlara dert kabirde başlayacak.
    Cevapla
  • Kil oldum 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten olduren selman o kukla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı