Dört koldan saldırıyorlar! Mısır ve İsrail'den skandal hamle...

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu'nun başlattığı askeri harekata karşı çıkan Mısır'daki darbeci Sisi rejimi PKK/YPG'li teröristleri Kahire'de ağırladı. Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, YPG'lilere destek mesajı verdi. Mısır'ın bu hamlesi sonrası İsrail’den üst düzey bir yetkili de terör örgütü PKK/YPG’ye silah desteği verebileceklerini söyledi.

Dört koldan saldırıyorlar! Mısır ve İsrail'den skandal hamle...
Dört koldan saldırıyorlar! Mısır ve İsrail'den skandal hamle...
GİRİŞ 12.10.2019 15:21 GÜNCELLEME 12.10.2019 17:16
Bu Habere 367 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu'nun (SMO) Suriye'nin kuzeyindeki YPG hedeflerine yönelik başlattığı Barış Planı Harekatı tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

Türkiye'nin askeri harekatını kınayan Mısır'daki darbeci Sisi yönetimi, harekatın 4. gününde YPG'li teröristleri Kahire'ye davet etti.

Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükrü tarafından kabul edilen terörist gruba destek mesajları verildi. 

 

 

İSRAİL'DEN YPG'YE SİLAH DESTEĞİ MESAJI

Türkiye’nin Barış Pınarı Harekatı tüm hızıyla sürerken, İsrail’den skandal bir hamle iddiası geldi. İsrail’den üst düzey bir yetkili, terör örgütü PKK/YPG’ye silah desteği verebileceklerini söyledi.

Türkiye’nin başlattığı Barış Pınarı Hareketı öncesinde ABD güçlerinin bölgeden çekilmesi sonrası İsrail’den skandal bir hamle geleceği iddia edildi. İsrailli üst düzey bir yetkili, terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG’ye silah desteği yapabileceklerini söyledi.

YORUMLAR 367
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    En iyi silahları abd verdi ama kaçıyorlar mesele silah değil yürek meselesi o da bizde var çok sükür av tüfekleri ile gitsek yine o itleri temizleriz Allah'ım askerlerimizi korusun Allah Türk'ü korusun
    Cevapla
  • Şahan 4 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok golan tepelerine kadar devam, çıkıyormusun bizmi çıkaralım lan itrail
    Cevapla
  • Yavuz esmer 4 yıl önce Şikayet Et
    İkiside şeytanın arkadaşı Tiplerine bakin
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey alçak kafir sisi ve yandaşları sizlein kanını dökmek bizim için şeref olurdu. masum kardeşlerimizin intikamını almak onur olurdu ahh bir sınır yakınımız olsaydınız.
    Cevapla
  • Önce Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail bunu yaparsa Türkiye de Filistin e silah desteği verir. Tank - Top - ve füze desteği... İsrail kendini dokunulmaz zannediyor... Arabistan da bir işe yaramadığı kanıtlanan patriot sistemi onları korumaya yetmeyecek !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü