Rusya'dan AB'ye çözüm reçetesi!

Rusya'nın AB Daimi Temsilcisi Vladimir Çijov, eğer AB küresel siyaset ve ekonomide 'arka bahçe' haline gelmek istemiyorsa, Avrasya Ekonomik Birliği'yle işbirliği ve Lizbon'dan Vladivostok'a uzanacak Avrasya konsepti üzerine düşünmesi gerektiğini söyledi.

Rusya'dan AB'ye çözüm reçetesi!
Rusya'dan AB'ye çözüm reçetesi!
GİRİŞ 13.10.2019 17:10 GÜNCELLEME 13.10.2019 17:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

17. Rodos Medeniyetler Diyaloğu Forumu'nda konuşan Çijov, "Elbette yeni AB yönetimine öğüt vermek bana düşmez, ancak aşikar bir duruma dikkat çekmek isterim. AB'nin bu yüzyılda küresel siyaset ve ekonomide 'arka bahçe' haline gelmemesi için tek yol, Avrupa'nın veya hatta Avrasya'nın Lizbon'dan Vladivostok'a kadar birleşmesidir" dedi.

Çijov, 'Avrasya'nın birleşmesini öngören reçetenin' daha geniş anlamda 'entegrasyon projelerinin entegre edilmesini' ifade ettiğini belirterek, Avrasya Ekonomik Birliği ile AB'nin ekonomik potansiyellerinin birleştirilmesi gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR 1
  • hjklç 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir öneride bulunmuş ama rusyada kalleşin tekidir güvenilmez rusyaya sonuçta llah kuranıkerimde ne hristiyanlara ne yahudilere asla güvenmeyin çünkü bu ikisi birbiriyle dosttur demiştir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance