Filistin tarafından yeni Barış Pınarı Harekatı çıkışı

Türkiye'nin terörü bitirmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı Filistin'in kınadığı iddia edilmişti. Gazze'de yaşayan gazeteci Aybek Rabay, Filistin halkının Türkiye'nin yanında olduğunu ve Barış Pınarı Harekatı'na destek çıktığını söyledi.

Filistin tarafından yeni Barış Pınarı Harekatı çıkışı
Filistin tarafından yeni Barış Pınarı Harekatı çıkışı
GİRİŞ 14.10.2019 09:56 GÜNCELLEME 14.10.2019 10:17
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin terörü bitirmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nı Filistin'in kınadığı iddia edilmişti. Filistin'den yapılan açıklamada bu iddialar yalanlanıp, "Filistin, Suriye'nin kuzey sınırında olanlara dair hiçbir açıklamada bulunmadı, bulunmayacak" ifadeleri kullanılsa da bazı kesimler tarafından Filistin hedef alınmaya devam ediliyor.Gazeteci Aybek Rabay...

Gazze'de yaşayan gazeteci Aybek Rabay, ortada çok fazla bilgi kirliliği olduğunu söyleyip Filistin halkının Türkiye'nin yanında olduğunu söyledi. Barış Pınarı Harekatı hakkında konuşan gazeteci Rabay, "Filistin'in Barış Pınarı'nı kınadığına dair haberler yalan ve iftiradır. Bölgede yaşanan ve söylenen bunun tam tersidir. Filistin halkı ve Hamas hareketi Türkiye'nin yanındadır. Türkiye kendi sınırı ve topraklarını koruma hakkına sahiptir" dedi.

 

 

YORUMLAR 64
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlıya İngilizlerle birlikte ilk isyanı başlatıp on binlerce akerimizi hunharca katleden asiler. İnanıyorum ki devlet olsalar Türkiye karşıtı ülkeler arasında ön saflarda yer alırlar. Şimdi mecburken bile bir Pakistan azarbaycan olamıyorlar.
    Cevapla
  • Kuru 4 yıl önce Şikayet Et
    Filistin halkını ilk seçimde Mahmud Abbasi indirmesse onuda tanımıyorum bundan sonra ama Kudüs islamindir Kudüs varken filistinden vazgeçilemez
    Cevapla
  • Duygu 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar haberi iyi okumadınız herhalde Türkiye’nin yanındayız diyor.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkem insanının her yanı cehalet akıyor. Filistin başkanı denen Mahmud Abbas zaten Gazze'deki İslami Hamad güçlerine karşı İsraille işbirliği içinde. Zaten Gazze halkı ve idarecileri Abbası tanımıyor ve sevmiyor. Hamas ise Türkiyenin sınırlarını koruma hakkını anlayışla karşıladığını belirtti tüm baskılara rağmen.
    Cevapla
  • Sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Filistinin bazı liderleri satılmış. Halk ile liderleri karıştırmayın yorumcular. İçinizde dışarıya fırlamaya hazır ırkçılığınız depreşmesin. Fitne büyük sazan gibi atlamayın. Aksi taktirde müslüman ve mazlum insanlara bilmeden zulmetmiş olursunuz Allah'tan korkun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!