Rus isimden çarpıcı açıklama: Türkiye'ye karşı koyamaz

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatını değerlendiren Rus askeri uzman İgor Korotçenko, "PKK/YPG-PYD, mükemmel derecede donatılmış ve deneyim sahibi modern Türk ordusuna karşı koyamaz. Türkiye hedeflerine ulaşacak" dedi.

Rus isimden çarpıcı açıklama: Türkiye'ye karşı koyamaz
Rus isimden çarpıcı açıklama: Türkiye'ye karşı koyamaz
GİRİŞ 16.10.2019 15:13 GÜNCELLEME 16.10.2019 15:14
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Rus askeri uzman İgor Korotçenko, Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye’nin hedeflerine ulaşacağını açıkladı.

 

 

Barış Pınarı Harekatı kapsamında başarılı operasyonlar devam ederken, Rus Yayın Organı Federalnoe Agentstvo Novostey’e değerlendirmelerde bulunan Ulusal Savunma (Natsionalnaya Oborona) dergisinin Genel Yayın Yönetmeni askeri uzman İgor Korotçenko, PKK/YPG-PYD’nin Türk ordusuna karşı koyamayacağını söyledi.

"Deneyim ve askeri imkanlar açısından Ankara, belirlediği hedeflerin tamamına ulaşacak" diyen İgor Korotçenko, "PYD, havadan ve karadan devreye giren mükemmel derecede donatılmış ve savaş faaliyetleri konusunda deneyim sahibi modern Türk ordusuna karşı koyamaz" dedi. Rus askeri uzman Korotçenko, PYD’nin gece çıkışlarında da başarılı olmayacağını,  Türk ordusunun gece görüşlü cihazlarla donatıldığını vurguladı.

 

 

YORUMLAR 57
  • El hak 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim şunumuz bunumuz yok ama iman dolu göğsümüz var, ha bide savunma danayinde yapılan yatırımları, sihaları, atakları unutma. İnşallah daha iyi olacağız
    Cevapla
  • Fikret 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk ordusunu ypg, pkk vb.gibi terör örgütleri ile kıyaslamak Türk ordusuna hakarettir.
    Cevapla
  • Almanya 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ha bugün ha yarın hepsine mezar olacak. Çıkar için savaşanlar kaybedeceğini anlayınca cehennem korkusundan gancıklıga bürünüp etek giyerek kaçarlar.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Reis Asla yalnız değilsin. Rahman ve Rahîm olan Allah bizimle. Kalbinde Iman ile yürü. Inananlar bu yolda. Cihata hazır. Mücahitler göreceksin. Sabr et,dik dur.
    Cevapla
  • Yistif - Rize 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim uzun menzilli füzelerimiz, nükleer ve termonükleer bombalarımız, bunun yanında kendi ürettiğimiz çok güçlü hava savunma sistemlerimiz olsaydı eğer şuan Ortadoğu'da bize kimse sesini çıkaramazdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!