Trump'ın "büyük bir şey oldu" demişti! Bağdadi öldürüldü iddiası

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Az önce çok büyük bir şey oldu" şeklindeki Twitter paylaşımı kamuoyunda heyecana neden oldu. Beyaz Saray, Trump'ın bugün TSİ 16:00'da "önemli bir açıklama" yapacağını duyurdu. Amerikan Newsweek dergisi, ABD askerlerinin, Suriye'nin İdlib kentinde DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi'yi hedef alan bir operasyon düzenlediğini ve Pentagon'un, Bağdadi'nin öldüğüne inandığını iddia etti.

Trump'ın "büyük bir şey oldu" demişti! Bağdadi öldürüldü iddiası
Trump'ın "büyük bir şey oldu" demişti! Bağdadi öldürüldü iddiası
GİRİŞ 27.10.2019 07:01 GÜNCELLEME 27.10.2019 07:01
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın "çok büyük bir şey oldu" şeklindeki paylaşımı kamuoyunda merak uyandırırken, DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin İdlib'de ABD birliklerinin düzenlediği bir operasyonda ölmüş olabileceği iddia edildi.

ABD Başkanı Trump'ın Twitter hesabından "Az önce çok önemli bir şey oldu." şeklindeki paylaşımı kamuoyunda ve medyada heyecan yarattı.

Beyaz Saray, bu açıklamadan kısa süre sonra, Trump'ın bugün TSİ 16:00'da "önemli bir açıklama" yapacağını duyurdu, ancak açıklamanın içeriğine dair ipucu vermedi.

BAĞDADİ ÖLDÜRÜLDÜ İDDİASI

Öte yandan Newsweek dergisi, Pentagon yetkililerine dayandırdığı haberinde, Trump'ın geçen hafta DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin hedef alınacağı çok gizli bir operasyona izin verdiğini ve bu operasyonun gerçekleştirildiğini iddia etti.

Habere göre Pentagon yetkilileri, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen söz konusu operasyonda Bağdadi'nin öldüğüne inandıklarını ancak kesin durumu teyit etmek üzere çalışma yaptıklarını kaydetti.

Haberde, saldırı sonucuyla ilgili Beyaz Saray'ı bilgilendiren askeri yetkililerin, "Bağdadi'nin öldürüldüğünden büyük oranda emin olduklarını" söyledikleri belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 87
  • Berat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda kandan başka bir şey bırakmayan amerikanın,bağdadi öldürüldü,amerika kazandı filmi,gülmekten öleceğim galiba
    Cevapla
  • Ekrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump tiyatrosu gururla sunar.
    Cevapla
  • ugur Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hahahha.... Kadir INANIR misali oldu bu iș.
    Cevapla
  • dogrusu 4 yıl önce Şikayet Et
    deasi biz bitirdik diyebilmek için heralde. niye beklediniz bu zamana kadar sahtekar herifler. kendi itlerinizi istediğiniz gibi kullanır sonra da öldürürsünüz buna alıştık artık.
    Cevapla
  • adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    şu malda gram akıl yok. ulan bağdadi senin itin değilmi zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta saldırı başlattı
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...