Hollanda'da uçak kaçırma girişimi! Rehineler var

Hollanda polisi Amsterdam'daki Schiphol havalimanındaki bir uçakta şüpheli bir durumunun araştırıldığını açıkladı. Acil durum nedeniyle uçuşlar iptal edildi. Yapılan açıklamada ise sadece şüpheli bir durum olduğu aktarıldı. Daha sonra yapılan açıklamada Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda paniğe sebep olan bir uçaktaki şüpheli durumla ilgili yanlış alarm verildiği bildirildi.

Hollanda'da uçak kaçırma girişimi! Rehineler var
Hollanda'da uçak kaçırma girişimi! Rehineler var
GİRİŞ 06.11.2019 22:51 GÜNCELLEME 07.11.2019 00:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hollanda'nın Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda alarm seslerinin duyulmasının ardından uçuşlar iptal edildi. Hollanda polisinden yapılan açıklamada şüpheli bir durumun olduğu belirtilirken detaylar hakkında bilgi verilmedi.

 

 

Hollanda’nın Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda alarm seslerinin duyulmasının ardından tüm uçuşların iptal edildiği belirtildi. Hollanda polisinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Şüpheli bir durum var ve söyleyebileceğim tek şey bu" ifadelerine yer verildi.

 

Edinilen bilgiye göre, içinde 27 yolcunun bulunduğu bir uçakta kaçırma girişimi olduğu iddia edildi. Olay yerine çok sayıda özel harekat polisi sevk edilirken operasyon hazırlığı yapıldığı bildirildi.

HAVAYOLU ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Air Europa Havayolu şirketi, sosyal medya üzerinden, Amsterdam-Madrid uçuşunda yanlışlıkla uçak kaçırma prosedürü ile ilgili alarma basıldığını belirterek, "Yanlış alarm. Hiçbir şey olmadı. Tüm yolcular güvende ve en kısa zamanda uçuş için bekliyorlar. İçtenlikle özür diliyoruz." açıklamasında bulundu. 

Kraliyet Asker Polisi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Schiphol Havalimanı'nda bir uçakla ilgili şüpheli bir durumla ilgili araştırma yapıldığını belirtmişti.  

YORUMLAR 7
  • Almanyadan 4 yıl önce Şikayet Et
    gölgenizden korkarkar hale geldiniz zavallılar rüzgar eken firtına toplar
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki milletin cebinden fazla çıkan paraları ne olacak ha! Hollanda bunu hep yapıyor. Trenler bozuk uçaklar bozuk o bozuk bu bozuk siz düzgün müsünüz?
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanirim bugunki ogretmenlerin ve hastane personellerinin grevinin buyuk ses getirmemesi icin yapilan bir hamleydi bu.
    Cevapla
  • ihtiyar delikanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah büyüktür alarmlarınız hiç bir zaman bitmesin
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda 'da medyada çok ajanlar var. Hollanda'da haberler aivd süzgecinden geçmeden haber yapılmaz. Bunu biliyor musunuz? Olay sahte alarm diye bildirildi. Ayriyeten Başbakan 70 sivili öldürdüğünü hatırlamadığını söyledi, muhalefete 4 yıldır yalan söylendiği açık ve net ortaya çıktı.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    bumeranag
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var