İHA katilini geliştirdiler! Düşmanlarını kör ediyor

Rostec üst düzey yetkilisi, düşmanın insansız hava araçlarını izleme, durdurma ve devre dışı bırakma yeteneğine sahip İHA'lar geliştirildiklerini söyledi.

İHA katilini geliştirdiler! Düşmanlarını kör ediyor
İHA katilini geliştirdiler! Düşmanlarını kör ediyor
GİRİŞ 27.11.2019 16:44 GÜNCELLEME 27.11.2019 16:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet yüksek teknoloji kuruluşu Rostec'in düzey yetkilisi Viktor Kladov, Rusya'nın düşmanın insansız hava araçlarını takip edebilecek ve engelleyebilecek katil İHA’lar geliştirdiklerini açıkladı.

 

Kladov ayrıca, Rostec'in bir parçası olan Kalaşnikof Grubu'nun İHA'larla 1 ila 1 buçuk kilometrelik bir alanda savaşmak için silah ürettiğini bildirdi.

 

Kladov, "Sistemin kullanımı kolaydır, silahı bir drone'un üzerine getirmeniz ve tetiği çekmeniz gerekir. Bir elektromanyetik darbe, İHA'nın elektronik aksamını bastırır, bunun ardından İHA düşer veya hareket etmeye devam eder ancak kontrol merkezi ile iletişimi kaybeder. İHA düşmese bile kör ve yararsız bir hale gelir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 8
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim İHA ve SİHA lara Arka , ön , alt , üst , taraflara Sensör takmak ve Yaklaşan Uçan Cisimleri Anında Vurmak için Raket , Silah veya lazer silahı ile vurmak olabilir şekilde ... müdahale edebilirsiniz...
    Cevapla
  • hıghlander 4 yıl önce Şikayet Et
    İHA ve SİHA'larımızı,ürettiğimiz anti- radyasyon/anti -elektromanyetik kumaşla kaplayalım,üretildiği yer belli! hemen alınıp deneme yapılmalı.
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadasların dedıgı gıbı bu sılahta desıfre edılecektır yada gelıstırelecektır ıha teknolojısı buyuk bır hızla buyuyor bu korkutucu her sılah gıbı .
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ürettiğimiz de böyle.
    Cevapla
  • ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu işler sisteme karşı bir sistem le geliştirilir. iha, siha yaparsın buna karşı başka bir silah yapılır. sen yaptıgın sistemi geliştirirsin. vs. vs.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!