Türkiye'yi suçlayan Macron'a, Trump'tan müthiş ayar

Son dakika... ABD Başkanı Trump, "Biz çok önemli bir oyuncuyuz ve biz olmadan NATO kesinlikle aynı şey olmayacaktır. ABD'nin sırtından geçiniyorlar" dedi. Trump, Macron'un S400 konusunda Türkiye'yi suçlayan ifadeler kullanması üzerine, "Macron az önce dünyadaki en harika boş cevabı verdi" ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi suçlayan Macron'a, Trump'tan müthiş ayar
Türkiye'yi suçlayan Macron'a, Trump'tan müthiş ayar
GİRİŞ 03.12.2019 18:59 GÜNCELLEME 03.12.2019 19:04
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, NATO Zirvesi öncesinde bir araya geldi.

 

Son dakika haberi... ABD Başkanı Trump, "Biz çok önemli bir oyuncuyuz ve biz olmadan NATO kesinlikle aynı şey olmayacaktır. ABD'nin sırtından geçiniyorlar" dedi. Trump ayrıca S400 tartışmalarıyla ilgili, "Obama döneminde Türkiye'ye Patriot satmadılar" ifadelerini kullandı.

Macron, S400 konusunda Türkiye'yi suçlayan ifadeler kullanarak, "ABD Patriot vermediyse Türkiye Avrupa'dan füze alabilirdi" dedi. Macron'un sözlerine yanıtı Trump verdi. "Macron harika bir siyasetçi" diyen Trump, "Az önce dünyadaki en harika boş cevabı verdi" diye konuştu.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 58
  • hakkın yolunda 4 yıl önce Şikayet Et
    dünya artık diyoki doyuma ulaştık herkes her şeyi üretiyo e ne olacak o zaman dünyaya yeni şekil verelim oyunu gene biz yönetelim diyolar
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump bir kukla arka planda olanlar var bunlar Amerika'nın derin devleti olan bir avuç yahudi zengin ama Trump bunlara boyun eğmek istemiyor ve Türkiye'nin lehine direniyor harika bu da cumhur reisimiz sayesinde oluyor biraz çünkü harbi davranıyor.
    Cevapla
  • edmond dantes 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump, hayatımda gördüğüm en dürüst alçak. şener şenin namuslu namussuzu gibi
    Cevapla
  • Greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump aslında Avrupa'ya fena taktı şimdiye kadar Amerika hep dünyanın avukatlığına soyundu paralar Amerika'dan gitti şimdi Trump onlara şunu söylüyor bedava yok artık!. Önüne gelen Avrupalıya da giydiriyor durum bu.
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi aynı, Sadece farklı zamanlar da farklı konuşuyorlar. Kusura bakmayın pyd/pkk yi Suriye ve Irak da destekleyen kim? Şimdiki abd yönetimi değilmi? Bu yönetimde, geçmiş yönetim de aynı, Ab de aynı. Hepsi ülke çıkarlarını her şeyin üzerinde (İnsanlık dahil) tutan canavar ülkeler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek