ABD'li general resmen açıkladı! Dan Brown'un kitabı gerçek oldu

ABD Hava Kuvvetlerinden emekli korgeneral Steven Kwast, ABD'nin insanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten kısa bir sürede transfer edilmesini sağlayan teknolojiye sahip olduğunu ileri sürdü. Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar kitabında ise, New York-Cenevre arasını 1 saatte kat eden HSCT- High Speed Civil Transports isimli jetlerden bahsedilmişti.

ABD'li general resmen açıkladı! Dan Brown'un kitabı gerçek oldu
ABD'li general resmen açıkladı! Dan Brown'un kitabı gerçek oldu
GİRİŞ 16.12.2019 13:24 GÜNCELLEME 16.12.2019 13:24
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

ABD merkezli The Drive sitesinin aktardığına göre, emekli hava generali Steven Kwast, ABD'nin insanı dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten kısa bir sürede transfer edilmesini sağlayan teknolojiye sahip olduğu iddiasını gündeme getirdi. Teksas eyaletindeki San Antonio-Randolph Üssü Havacılık Eğitim Komutanlığı'ndan emekli general, Hillsdale Koleji'nin Washington kampüsünde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Söz konusu teknoloji, herhangi bir kişiyi dünyanın herhangi bir noktasından herhangi bir diğer noktasına bir saatten kısa sürede transfer edilmesi için mevcut teknolojilerin gelişmişi olmaksızın bağımsız bir teknoloji olarak tesis edilebilir."

 

ABD ORDUSU MENSUPLARINDAN GARİP OLGULARLA İLGİLİ AÇIKLAMALAR

 

Habere göre, 650 saati Çöl Kalkanı ve Çöl Fırtınası gibi operasyonlarında toplam 3300 saatlik uçuş deneyimi olan Kwast'ın bu açıklaması, diğer ABD ordu mensuplarının doğası açık kaynaklarda izah edilmeyen bir dizi garip olgunun varlığına ilişkin açıklamalarıyla neredeyse eşzamanlı olarak yapıldı. The Drive, buna benzer açıklamaların gerçekleri yansıtabileceği gibi ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon) uzay alanındaki yeni buluşlara yatırımları önemli ölçüde arttırma isteğini de ortaya koyabileceğinin altını çizdi.

SPACEX DE AÇIKLAMIŞTI

ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX yöneticisi ve CEO'su Gwynne Shotwell, Nisan 2018'de yaptığı açıklamada, Big Falcon Rocket (BFR) nakil sisteminin 10 yıl içinde çalışacağını ve bir saatten kısa bir sürede insanı dünyanın herhangi bir noktasına transfer edebileceğini duyurmuştu.

KİTAPTA DA BAHSEDİLMİŞTİ

Dan Brown'un Melekler ve Şeytanlar kitabında New York-Cenevre arasını 1 saatte kat eden HSCT- High Speed Civil Transports isimli jetlerden bahsetmişti.

YORUMLAR 50
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Düşünüp hayal etmeyen üretemez de.
    Cevapla
  • Türküngücü 4 yıl önce Şikayet Et
    yalancılar soyguncular sömürgeciler biz biliyoruzki kafirler dünyanın mimarcılarıdır
    Cevapla
  • Şehitler 4 yıl önce Şikayet Et
    Kötü komşu insanı mal sahibi yapar hadi biz de biraz kımıldayalım da bizde bir şeyler yapalım. Hiç olmazsa savunma noktasında yol alalım.Su uyur düşman uyumaz.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    reklamları dinlediniz şimdi hava durumu.......yalansın ABD için boş senin gerçekler filmlerindeki gibi değil
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu günki arabalari´in geecegini anlamak icin 100 sene öncesine gidin ilk disel arabaya baki youtubede var.Ucaklarada bakin görün.Bu günki arabaar ucaklar 100 sene sonra asla asla asla böyle kalmiycak cok farkli degi$ik olcak.En önemlisi ise her$eyin bir hayal ürünü oldugunu unutmayalim.Amrikalilar $üphesiz ve tarti$masiz yaparlar..Sende dü$ün ve yap bu kadar basit..CÜNKI BU GÜN GÖRDÜKLERIMIZ DÜNÜN HAYAL EDILMI$LERI IDI.Anlayana tabi..
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın insanoğluna verdiği üretici düşünce ile hayal etmek önemlidir, insan hayal eder, hayal ettiğini üretir, gerçekleşir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz