Damadın abisi yaptı yapacağını! Gelin ve damat düğün sürerken ayrıldı

İngiltere'de yeni evli bir çiftin, damadın alkolü fazla kaçıran abisinin düğün sırasında geline saldırıp merdivenden aşağıya yuvarlamasından sonra ayrıldığı öğrenildi.

Damadın abisi yaptı yapacağını! Gelin ve damat düğün sürerken ayrıldı
Damadın abisi yaptı yapacağını! Gelin ve damat düğün sürerken ayrıldı
GİRİŞ 17.12.2019 09:25 GÜNCELLEME 17.12.2019 09:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Daily Mail'in haberine göre olay, geçtiğimiz Temmuz ayında İngiltere'nin Ceredigion kentinde yaşandı. Hayatlarını birleştirmeye karar veren Steffan Wilson ve Erin Mason-George'un düğününde damadın abisi Tomos, aşırı miktarda alkol aldıktan sonra Erin'e saldırdı ve merdivenden aşağıya yuvarladı.

 

Hırsını alamayan Tomos bundan sonra gelinin annesine ve kız kardeşlerine de saldırdı, damat ise kavgada abisinden yana tavır sergiledi.

Kavgadan sonra Erin hemen polise başvurarak boşanma kararı aldı. Ancak evliliğin üzerinden 24 saat geçmediği için yetkililer çifti boşayamadı. Erin ise birlikteliğinin tamamen iptal edilmesinde ısrarcı.

 

Gelinin babası Colin George, düğündeki kavganın Tomos'un dengesiz davrandığı ilk olay olmadığını belirterek, "Şimdi bozduğu kutlamaların sayısını bile söyleyemem. Çok fazla olay yaşanmıştı" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Iste dinimizde bu yüzden alkhole haram diyoruz.cünkü alkohol alan bir insan ne yaptigini bilmez
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Ingiltere'nin evlilik haberlerinden bıktım. Ingiltere çok zalim bir devlet olmasına rağmen sanki zalim aktör değilmiş gibi üstelik kraliyet ve aile paparazzileri insanlık ile dalga geçmektir. 24 tane ülkeyi haraca bağlamış UK zalim devlet. Müslümanlara karşı savaş halindeler. Patlayan bombaların bi çoğu Ingilizlerin. Yaşasın cehennem zalimler için. AB = HASTA ADAM
    Cevapla
  • GARA ÇOCUK 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelin ata binmiş Ya nasip demiş.Bu gelin de masaya çıkmış Ya nasip demiş..
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerzekler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı