Oylamaya saatler kaldı! Trump'tan kritik açıklama

ABD Başkanı Donald Trump'ın azil soruşturması kapsamındaki oylamanın ilk aşaması bugün Temsilciler Meclisi'nde gerçekleştirilecek. Oylamaya saatler kala ABD Başkanı'ndan açıklamalar geldi.

Oylamaya saatler kaldı! Trump'tan kritik açıklama
Oylamaya saatler kaldı! Trump'tan kritik açıklama
GİRİŞ 18.12.2019 17:32 GÜNCELLEME 18.12.2019 18:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın azli için Demokratlar tarafından başlatılan süreçte kritik güne gelindi. İki aşamalı olarak gerçekleştirilecek olan süreçte bu akşam ilk olarak Temsilciler Meclisi'nde oylama yapılacak.

 

 

Oylamaya saatler kala ABD Başkanı Trump konu hakkında sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Trump Twitter hesabından yaptığı açıklamada isyan ederek, kötü bir şey yapmadığını, suçlamanın korkunç olduğunu ve bunun bir başka başkanın başına asla gelmemesi gerektiğini söyledi.

 

 

Trump ayrıca, "Sadece başkana zarar vermek istediler. Uygun bir soruşturma yapma niyetleri yoktu. Herhangi bir suç bulamadılar, bu yüzden her yönetimin başından beri yaptığı gibi kongre suistimali yaptılar" ifadelerini kullandı.

Trump, 'Yaptıkları tek şey Beyaz Saray'a gelen beyefendinin asla kolay bir nefes almasına izin vermemek oldu. Tek istedikleri onu azletmek. Buna seçildiği günden hatta yemininden hemen sonra başladılar. Fakat bu başkan Washington'a geldi ve dedi ki, 'Washington'ı temizleyeceğim. İnsanlara yardım edeceğim' Büyük vergi kesintisi yaptı, askeriyemizi güçlendirdi. Ona kızgınlar çünkü ne yapacağını söylediyse yaptı. Tarih kayıtlarına geçecek, en iyi zamanlardan birini yaşıyoruz" dedi.

Trump'ın Cumhuriyetçilerin kontrolündeki ABD Senatosu'nda azledilmesi için 20 Cumhuriyetçi senatörün saf değiştirmesi gerekiyor.

YORUMLAR 7
  • deli savaş 4 yıl önce Şikayet Et
    amaçları zaten trumpı baştan indirmek çünkü trumpın türkiyeye destek verdiğini ve türkiye yanlısı olduğunu hepsi biliyor ama trumpı senatördeki karakteri olmayan türkiye düşmanları sıkıştırıyor yetki elinde olsa çoktan F35leri vermişti türkiyeye ama senatördekiler trumpı tehdit ettikleri için adamın eli ayağı kolu bağlanıyor
    Cevapla
  • Zabit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu resmen darbe kim acaba bu ülke yönetimlerinin üstünde ki kirli eller nereye gidilse bu kanı bozuklar orda para ile terörist yetiştirir insan katlettirir para ile oynar kriz yaratır yetmez ülkeleri bile bir birine düşman ettirir peki bu hep böyle mi devam edecek
    Cevapla
  • Bir vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki siyonistler kim olacak
    Cevapla
  • RİZELİ 4 yıl önce Şikayet Et
    BU Trambeti oldururler demedi deme ibrahim...
    Cevapla
  • Bir vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim senin geberdigin gunu gormeyi nasip eder insallah..en mutlu gunlerimden biri olacak o gun iki rekat tesekkur namazi kilarim
    Cevapla
  • talhaaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    onun gebermesi neyi değiştirir ki? karşısında derin Amerika var.. dünyaya ahlaksızlık, haksızlık pompalayan güçler...
    Cevapla
  • Yozgatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerine getirecekler insanı bilmediğin için olsa gerek Allah milletimize ve İslam alemine yardım etsin inşallah amerikan iç savaşı çıkar aksi bir durum bize hiç iyilik getirmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama