Son dakika: Kazakistan'da yolcu uçağı düştü!

Son Dakika Haberi: Kazakistan'da Almatı şehri yakınlarında yolcu uçağı düştü. Uçakta 100 yolcu bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Almatı Valiliği, şimdiye kadar, kazada 14 yolcunun öldüğünü ve 30 yolcunun yaralandığını duyurdu.

GİRİŞ 27.12.2019 07:08 GÜNCELLEME 27.12.2019 09:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kazakistan'da içinde 100 kişinin bulunduğu bir uçağın, Almata havalimanından kalktıktan kısa bir süre sonra düştüğü bildiriliyor.

14 ÖLÜ 30 YARALI

Almatı Valiliği, şimdiye kadar, kazada 14 yolcunun öldüğünü ve 30 yolcunun yaralandığını duyurdu.

 

İKİ KATLI BİR EVİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Kazakistan Sivil Havacılık Kurumu kaza ile ilgili ilk bilgileri paylaştı. Uçağın başkent Nursultan'a gitmek için havalandıktan hemen sonra saat 07:22'de irtifa kaybettiği ve bir beton duvara çaptığı ardından da iki katlı bir evin üzerine düştüğü açıklandı.

Bek Air havayollarına ait uçakta 95 yolcu ile 5 mürettebat bulunuyordu.

Kazakistan Devlet Başkanı Kasım Cömert Tokayev, kaza ile ilgili Twitter hesabında üzüntüsünü paylaştı ve "Sorumlular hukuk kuralları çerçevesinde sert şekilde cezalandırılacak" dedi.

 

 

YORUMLAR 4
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Adı üstünde kaza sanki pilotlar bilerek ve isteyerek uçağı düşürmüş. Açıklama hukuk kuralları çerçevesinde gerekli araştırmalar yapılacak varsa herhangi bir kusur ve ihmal sorumlular en sert şekilde cezalandırılacak şeklinde olmalıydı. Açıklama öyle bir yapılmış ki açıklamayı okuyanlar pilotların kasten ve bilerek uçağı düşürdüğünü sanacaklar.
    Cevapla
  • Abdülkadir 4 yıl önce Şikayet Et
    bekir kardeşim chp hüsranlıktır
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    masumlar öldükten sonra istediğin kadar en sert bir şekilde cezalandır.
    Cevapla
  • bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu 25 milyonu bavul icin de istedik vermeyince uçağı dururduk. Chp ile şaka olmaz. Bakınız sinan aygün açıklaması yapmis
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı