Zelenskiy'den İran'a başsağlığı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, İran'da düşen Ukrayna Havayollarına ait Boeing 737 tipi yolcu uçağında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Zelenskiy'den İran'a başsağlığı
Zelenskiy'den İran'a başsağlığı
GİRİŞ 08.01.2020 10:20 GÜNCELLEME 08.01.2020 10:21

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, yaptığı açıklamada, Ukrayna uçağının Tahran’da düşmesini “Orta Doğu’da korkunç haber diye nitelendirdi.

İlk bilgilere göre bütün yolcu ve mürettebatın hayatını kaybettiğini aktaran Zelenskiy "Büyükelçiliğimiz trajedi ile ilgili bilgileri ve ölenlerin listesini netleştiriyor. Bütün yolcuların ve mürettebatın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitmek üzere Tahran İmam Humeyni Havalimanı'ndan havalanan Boeing 737 tipi yolcu uçağı kısa süre sonra düşmüş, uçaktaki 176 kişiden kurtulan olmadığı bildirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Terörst Siyonistler 5 yıl önce Şikayet Et
    (Zamanlama) hiç normal Değil ! ???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediyede kart basıp çalışmayan personeller kovuldu! Aylarca maaş almışlar
TOBB Nefes Kredisi'nin ikinci paketinin kredi hacmi 50 milyar liraya çıkarıldı