İran'da bir büyük felaket daha! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika: İran'ın Mazenderan eyaletinde bir otobüsün devrilmesi sonucu 20 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı. İran'da dün başkent Tahran'daki İmam Humeyni Havalimanından, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e havalanan ve 176 kişiyi taşıyan yolcu uçağı düşmüştü. İran devlet televizyonu kazada kurtulan olmadığını bildirmişti.

GİRİŞ 09.01.2020 08:49 GÜNCELLEME 10.01.2020 07:27
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Son Dakika Haberi: Dün, İran'da İmam Humeyni Havaalanı yakınlarında 176 kişinin bulunduğu Ukrayna Hava Yollarına ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı, kalktıktan kısa bir süre sonra teknik arızadan dolayı düşmüştü İran devlet televizyonu, düşen uçağındaki tüm yolcu ve mürettebatın hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

 

BİR FELAKET DAHA

 

İran devlet televizyonunun haberine göre, Tahran-Kunbed seferini yapan otobüs, Mazenderan eyaletine bağlı Duab mevkisinde devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi ise yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

İRAN'DAKİ TRAFİK KAZALARI

Yılda yaklaşık 20 bin kişinin trafik kazalarında yaşamını yitirdiği İran'da, aşırı hız, yorgun araç kullanma ve hatalı sollama kazaların başlıca nedenleri arasında yer alıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 71
  • Muşlu Tekin 4 yıl önce Şikayet Et
    2020 Suriyeli kardeşlerimizin intikam yılı olmaya başladı. Hadi bakalım daha neler göreceğiz. Bu arada her milletten ehli imana Allah'tan rahmet dilerim.
    Cevapla
  • Kul hakkı yemeyen 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun iran'in çünkü komşumuz ve allah muhammed ali diyor. Buraya yazanlar dua edeceğiniz yerde allah muhammed ya ali diyenleri yargiliyorsunuz irani çok yazık...Amerika birgün turkiyeyi eryada geç vuracak amerikadan dost olmaz biz suriye irak iran dostluğu pekistirmemiz lazım
    Cevapla
  • Maserati 4 yıl önce Şikayet Et
    Yezidlerin, haccacı zalimlerin ülkesi oldu İran. İnsana değer sıfır. Haşhaşilerin torunları aynısını yapıyor: işleri güçleri İslam aleyhine dolaplar çevirmek. Siyonistin emrinde piyonlar bunlar.
    Cevapla
  • Osmanli 4 yıl önce Şikayet Et
    Iran çok güçlü bi devlet amerikayi yutar bunkar
    Cevapla
  • Trump 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'ya saksofon çalar ancak!
    Cevapla
  • Akif 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş yutsun boğazında kalır ABD yi vuracak silahı bile yok ABD kalbura çevirir İran'ı
    Cevapla
  • Kım 4 yıl önce Şikayet Et
    Ajanlar deil Azrail işbaşında
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi