Suriye'de askeri hava üssüne saldırı

Suriye'nin Humus kenti yakınlarındaki T4 askeri hava üssüne hava saldırısı gerçekleştirildi. Suriye Savunma Bakanlığı, saldırının İsrail tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı.

Suriye'de askeri hava üssüne saldırı
Suriye'de askeri hava üssüne saldırı
GİRİŞ 15.01.2020 00:52 GÜNCELLEME 15.01.2020 01:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Suriye medyasının haberlerine göre ülkenin Humus kenti yakınlarındaki T4 askeri hava üssüne hava saldırısı gerçekleştirildi. Suriye Savunma Bakanlığı saldırıyı İsrail'in yaptığını açıklarken rejimin hava savunma sistemleri ile karşılık verdiği belirtildi.

 

 

SURİYE SAVUNMA BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Suriye Savunma Bakanlığı: İsrail Hava Kuvvetleri, saat 10.22 sıralarında T-4 Havaalanı'na El-Tanf bölgesi istikametinden yeni bir hava saldırısı başlattı. Hava savunması 4 füzeyi durdurdu, ancak diğerleri sınırlı maddi hasara neden oldu.

 

YORUMLAR 13
  • FARKINDAYIZ 4 yıl önce Şikayet Et
    israil Suriye'ye girmek için hazırlık yapıyor. Rusya ve ABD bu güne kadar bunun hazırlığını yaptı. Kasım Süleymani Suriye'nin boşaltılması için bu güne kadar kullanıldı, görevini yaptı ve işi bitti. israilin güvenli bir şekilde Suriye'ye girebilmesi için Süleymani’nin çıkması gerekiyordu. ABD İran'dan Süleymani'yi Suriye'den çıkarmasını istedi ama İran Süleymani’ye söz geçiremedi. ABD'de onu öldürdü. Rusya İdlib'i de bombalayarak yerle bir edip boşalttıktan sonra israil Suriye'ye girecek. Bildiğiniz gibi Rusya güvenlik koridoru adı altında, Türkiye ile israil arasında tampon oluşturacak bir koridor oluşturuyor.
    Cevapla
  • Cem 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah fırsat vermesin inşallah.
    Cevapla
  • Essedin sonu 4 yıl önce Şikayet Et
    suriye milli ordusu inanılmaz askerler. Yakında göreceksiniz Essedin kökünü kazıyacaklar. rusya iran suriye lübnan afganistan fatimiyyunları bir araya gelip saldırıyor fakat Suriye Milli Ordusu hepsini tepeliyor. Essedin sarayını yakında ele geçirirler. gözlerinizle göreceksiniz.
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    şam ile golan tepeleri kaç kilometre çok yakın...israil suriyeye girmiş durumda,aktif olması yakındır,eğer birisi durdurmazsa...
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    anlamadım, uçak saldırısımı, füzemi,muğlak anlatılmış.,uçak saldırısı alıyorum ,rusya eset halka hergün bomba yağdırırken hava atarlarken israile neden hiçbişe yapamıyor veya yapmıyorlar,rusya bilmecesini çözemedim...
    Cevapla
  • Şimşek 4 yıl önce Şikayet Et
    Esed Hadi göreyim seni İsrail'e misilleme yapsana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı