Çin'de bir ABD’li korona virüsten öldü

Çin'in Wuhan kentinde bir ABD’li korona virüsten öldü. Fransa’da ise 5 yeni korona virüs vakası daha onaylandı.

Çin'de bir ABD’li korona virüsten öldü
Çin'de bir ABD’li korona virüsten öldü
GİRİŞ 08.02.2020 20:54 GÜNCELLEME 08.02.2020 20:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Pekin’de bulunan ABD Büyükelçiliği, korona virus 2019-nCoV'nin neden olduğu enfeksiyon yüzünden bir Amerikalının, Wuhan kentinde hayatını kaybettiğini onayladı. Büyükelçilik temsilcisi daha fazla bilgi vermezken, “Bu kayıpla ilgili olarak aileye içten başsağlığı diliyoruz" demekle yetindi. Gazete 60 yaşındaki Amerikalının 6 Şubat'ta hayatını kaybettiğini iddia etti.

Fransa’da 5 yeni vaka

Fransa'da ise 5 yeni korona virüs vakasının daha tespit edildiği ve ülkedeki toplam onaylanmış vaka sayısını 11'e yükseldiği açıklandı. 1'i çocuk olmak üzere enfekte olan tüm hastaların durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Sağlık Bakanı Agnes Buzyn, Fransa’nın Wuhan’a bir uçak göndererek 20 kadar vatandaşını tahliye etmesinden sonra ülkeye gelenler üzerinde yapılan tıbbi tahliller sonucu bazılarında korona virüse rastlandığını açıklamıştı. Korona virüs salgınının ortaya çıktığı Wuhan’dan yaklaşık 250 yolcu getiren uçak, Fransa’nın yaptığı ikinci tahliye uçuşuydu. Uçak Istres-Le Tubé Hava Üssü'ne inerken, uçakta bulunanlar şu anda Fransa’nın güneyinde karantina altına tutuluyor. Fransa Ocak ayı sonlarında korona virüsün görüldüğü ilk Avrupa ülkesiydi.

 

 

YORUMLAR 2
  • SSK SOYGUNCUSU 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ölümlerin devamını bekliyoruz
    Cevapla
  • Devlet-i Aliyye 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık, bir müslüman bunu yapmamalıdır. kitabını oku ve hemen tövbe et! Hiçbir şekilde Müslüman "Beddua" etme hakkına sahip değildir. Sizin gibi kişiler İslam'ı kötülemekten başka bir şey yapmıyor. Orada ya kardeşin olsaydı yine aynı şekilde bu bedduayı yapabilir miydin? (Oysaki hepimiz Adem ve Havva babamız ve anamızdan geldik.) Uyarıldın, dikkate al...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu