Çin Devlet Başkanı Şi Chimping, maske takıp sokağa indi

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, koronavirüs sebebiyle zor günler geçiren halka moral vermek için maske takarak sokağa indi. Halkı selamlayan Şi Cinping, "Bu savaşı kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Çin Devlet Başkanı Şi Chimping, maske takıp sokağa indi
Çin Devlet Başkanı Şi Chimping, maske takıp sokağa indi
GİRİŞ 10.02.2020 20:24 GÜNCELLEME 10.02.2020 20:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çin'in Vuhan kentinden yayılan ve bugün itibariyle 910 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüsle ilgili Çin Devlet Başkanı Şi Cinping halka moral vermek için harekete geçti. Şi Cinping, halka destek vermek için maske takarak sokağa indi.

 

 

Çin'in Vuhan kentinde başlayan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor. Devlet Başkanı Şi Chimping salgınla ilgili gelişmeleri yerinde takip ediyor.

"BU SAVAŞI KAZANACAĞIZ"

Koronavirüsü şeytan olarak nitelendiren Cinping , salgına karşı savaşı kazanacaklarını söyledi. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, devlet televizyonuna koronavirüsle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Jinping, "Yeni tip coronavirüsü salgınını önlemeye yönelik durum hala ciddiyetini koruyor. Çin muhakkak virüs salgınını yenmeyi başaracaktır. Hubei şehrinde virüs salgınını durdurmaya yönelik daha kararlı önlemler alacağız. Tüketimi dengede tutmalıyız" dedi.

YORUMLAR 1
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    لاغلبن اناورسلي Muhakkakki ben ve resullerim galip geleceğiz(ayettir)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!