ABD polisinin son vukuatı: 6 yaşındaki çocuğa kelepçe!
Şiddet görüntüleriyle gündeme gelen ABD polisi, bu kez de 6 yaşındaki kız çocuğuna kelepçe taktı. Öğretmenine tekme attığı gerekçesiyle gözaltına alınan çocuğa kelepçe takan polis görevden alındı.

ABD'nin Orlando kentinde öğretmenine tekme attığı belirtilen altı yaşındaki bir kız çocuğu polis tarafından elleri kelepçelenerek gözaltına alındı.
Olay geçen Eylül'de meydana geldi, ancak Kaia R. adlı çocuğun ailesi, polis soruşturmasının tamamlanmasının ardından, başka bir polis memurunun üzerindeki kamerayla kaydedilen görüntüleri dün yayımladı.
'REKORUM' DEMİŞ!
Gözyaşları içinde "Bana bir şans daha verin" diyen çocuğu elleri bağlı olarak polis aracına bindiren Dennis Turner adlı polis memuru görevden alındı. Görüntülerde Turner, bir öğretmenin "Ellerinin bağlanması şart mı?" sorusuna "Evet şart. 28 yıllık meslek hayatımda 6 bin kişiyi gözaltına aldım. En küçüğü yedi yaşındaydı. Rekoru bu kırdı" diye yanıt veriyor.
AMİRLERİNİN İZNİ GEREKİYOR
ABD'de polis memurları, 12 yaşındaki küçük çocukları ancak amirlerinin izniyle gözaltına alınabiliyor. Turner'ın bu kuralı ihlal ettiği için görevden alındığı açıklandı.
-
Bozkurt 5 yıl önce Şikayet EtBu kadar insansınız işte yazık bize buna engel olamadığımız için haydi Türkiyem haydiBeğen
-
Ahmet 5 yıl önce Şikayet EtGaliba zenci olduğu için kelepçe takılmış.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Murat İRONBEK 5 yıl önce Şikayet EtAhlaksız, insanlık düşmanı, paronayak abd.Beğen Toplam 4 beğeni