Kremlin'den Erdoğan-Putin açıklaması

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in planlarında 5 Mart'ta İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme yapılmasının henüz bulunmadığını söyledi.

Kremlin'den Erdoğan-Putin açıklaması
Kremlin'den Erdoğan-Putin açıklaması
GİRİŞ 27.02.2020 12:52 GÜNCELLEME 27.02.2020 14:30
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü açıklamasında Putin'le İdlib'deki durumu görüşmek üzere 5 Mart'ta İstanbul'da büyük bir olasılıkla bir araya geleceklerini söylemişti.

 

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'a basın toplantısında Putin'in 5 Mart'ta İstanbul'a gitmeyi planlayıp planlamadığı soruldu.

Peskov, "Şu anda Putin'in planlarında 5 Mart'ta böyle bir görüşme yapılması yer almıyor. Putin'in 5 Mart için farklı iş planları mevcut" yanıtını verdi.

 
YORUMLAR 17
  • Eddai 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelme bizim hainlerle işimiz yok.
    Cevapla
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    üçkağıtçılar
    Cevapla
  • hakanca 4 yıl önce Şikayet Et
    lan yemişim putinini mutinini. suriyeye savaş açacağız, topyekün esedin belini kıracağız. ruslarada diyeceğiz karşımıza çıkma...
    Cevapla
  • VAtandAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne Putin'e güvenen oldu ne Trump' a,ne bilmen neye, bunlar dünya ülkeleri ve siyaset kaçınılmaz, bir yandan işini yapacaksın ( bizde hain , nankör, ayakbağı çok) bir yandan kalkınacaksın, geçinmek zorundasın, güvenmek zorunda olmasanda.
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhur başkanım artık bu putin puştun birisi bu adamın hiç bir sözüne inanma gereği neyise yapmanı bekliyoruz vede emrindeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi