Yunanistan'da korku en üst seviyede! AB'yi acil toplantıya çağırdı

Türkiye'nin kapıları açmasıyla Yunanistan'dan bir son dakika hamlesi daha geldi. Yunanistan mülteci akınına karşı önlemler alınması için AB Dışişleri Bakanları Konseyine acil toplantı talebinde bulundu.

GİRİŞ 29.02.2020 18:19 GÜNCELLEME 29.02.2020 19:41

Basındaki haberlere göre, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile telefonda görüştü.

Dendias, görüşmede, Borrell'i düzensiz göçmen meselesiyle ilgili bilgilendirdi ve AB Dışişleri Bakanları Konseyinin acilen toplanmasını talep etti.

Nikos Dendias, aynı konuya ilişkin ABD'nin Atina Büyekelçisi Geoffrey Pyatt ile bir araya gelmesinin yanı sıra Avusturya, Bulgaristan ve Kuzey Makedonyalı mevkidaşlarıyla da telefon görüşmeleri yaptı.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 63
  • Ali ak 6 yıl önce Şikayet Et
    Taksicilerimiz otobüsler en az ücreti alsınlar bu bir vatani görevdir. Fırsatçılık yapmasınlar. Batının iki yüzlülüğü birkez daha tescillensin. Batı onların vatanını elinden aldı. Mültecileri batı bakmak zorunda. Biz ancak belli bir süre misafir edebiliriz
    Cevapla
  • Bora 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur da olsun kapılar kapatılmalı bir daha...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kandil'e çekildiler: Mahmur ve Karaçok'taki PKK varlığı sona erdi
İran ABD'yi perişan etti! Trump resmen kabul etti