Yahudi lobisine koronavirüs darbesi

ABD'deki en önemli Yahudi derneği olarak kabul edilen ve bütün dünyada Yahudi lobiciliğinin en güçlü temsilcisi sayılan AIPAC'in Washington'da gerçekleşen toplantısına koronavirüs şoku yaşandı. İsrail destekçisi AIPAC'in konferansına New York'tan katılan iki kişide koronavirüs tespit edildi.

Yahudi lobisine koronavirüs darbesi
Yahudi lobisine koronavirüs darbesi
GİRİŞ 07.03.2020 03:36 GÜNCELLEME 07.03.2020 03:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Washington’daki en etkili lobiciliği gerçekleştiren, 1948`de kurulmuş olan, ülke çapında 100 bin üyesiyle tanınan Amerikan-İsrail Halkla İlişkiler Komitesi'nin (AIPAC) düzenlediği konferansta katılımcılar arasında en az 2 kişide koronavirüs tespit edildi.

 

 

DIĞER KATILIMCILAR UYARILDI

 

 

Amerikan İsrail Halkla İlişkiler Komitesi konuya ilişkin yazılı açıklama yaparken hastaneler ile koordine bir şekilde çalışıldığı bilgisini verdi. Ayrıca konferansa katılan diğer dinleyiciler konuya ilişkin uyarıldı. Katılımlardan kendilerini hasta hisseden birinin bulunması durumunda önerilen sağlık departmanından destek istemeleri talep edildi.

YORUMLAR 11
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah 1iniz bile sağ kalmazsınız. Ne ladar lobi üyesi varsa hepinize bulaşır toplu geberirsiniz. Yakarlar sizi öle gömerler zalimlerle beraber. Ve sonrasında virus biter
    Cevapla
  • 765432 4 yıl önce Şikayet Et
    beter olunnişgalci alçak yahudi lobileri
    Cevapla
  • insallah 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar uzulduk o uzuldukki uzuntumuzden zilli zurnali gobek atacagiz nede olsa uzuntumuzden nre yapacagimizi bilemefik insallah korkusu evanjelist siyonist israil taraftarlarinin baslarina gelsin
    Cevapla
  • Sinan özlü 4 yıl önce Şikayet Et
    Corona melek kalır bunların yanında.
    Cevapla
  • analiz 4 yıl önce Şikayet Et
    onlarda ilacı vardır merak etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'yi karıştıran pazarlık! Meloni iddialarına jet yalanlama!
Bildiri kabul edildi! Rusya'dan Türkiye açıklaması: İlişkileri etkileyecek mi?