Avrupa dile geldi! Yeni Türkiye açıklaması

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye'nin mülteci politikasıyla ilgili olarak "Anlamak zorundayız, Türkiye'nin yükü ağır" dedi.

GİRİŞ 07.03.2020 09:02 GÜNCELLEME 28.05.2020 01:35
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell mültecilere ilişkin, "Türkiye'nin ciddi bir yükü var, destek olunması gereken 4 milyon kişiden söz ediyoruz. Bunu anlamak zorundayız" dedi.

 

 


Son dakika - AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'den Türkiye açıklaması.

AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell Moskova'da gerçekleşen İdlib Mutabakatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"ATEŞKES İYİ HABER"

 

 

AB Yüksek Temsilcisi Borrell, "Ateşkes yapılmasından memnunum. Ateşkes iyi haber, en azından bir iyi niyet göstergesi. Bakalım nasıl uygulanacak. İdlib'deki insanlara yönelik insani yardımların arttırılması bir önkoşul" dedi. 

Son dakika - AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'den Türkiye açıklaması.

"KONUŞMAMIZ GEREKEN PEK ÇOK MESELE VAR"

Hırvatistan'ın Başkenti Zagreb'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell önemli açıklamalarda bulundu. Borrell, "Türkiye ve Rusya ile ilişkileri iyileştirmemiz gerekiyor. Konuşmamız gereken pek çok mesele var, zaten bunun için buradayız" şeklinde konuştu. 

Son dakika - AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'den Türkiye açıklaması.

"TÜRKİYE'NİN BÜYÜK BİR YÜK ALTINDA OLDUĞU GERÇEKTİR"

Mülteciler konusunda Türkiye'ye yönelik desteklerin olması gerektiğini vurgulayan Borrell, "Türkiye'nin ciddi bir yükü var, destek olunması gereken 4 milyon kişiden söz ediyoruz. Bunu anlamak zorundayız ancak göçmenlerin de birer baskı unsuru olarak kullanılmasını kabul edemeyiz. Fakat Türkiye'nin büyük bir yük altında olduğu da bir gerçektir" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 71
  • bla bla 4 yıl önce Şikayet Et
    ama hala konuşuyorsunuz.
    Cevapla
  • Mütefekkir 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz çok baktık.Hani biraz da siz bakın da anlayalım ne kadar da anlayışlı olduğunüzü. ..
    Cevapla
  • MURAT ÜNLÜ 4 yıl önce Şikayet Et
    fetöcüleri dhkpclileri pkk ve ypglileri bize düşmanlık ve teröristlik yapanların tamamını verin sonra da mültecileri nüfuslarımıza oranltılı olarak paylaşalım!ey medeni avrupa nasıl fikir ama!!!!!!
    Cevapla
  • Remzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Asıl konuşmamız gereken mesele mülteciler değil, terörle mücadeledir. FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri avrupa birliği ülkeleri tarafından korunup kollanmaktadır. Devlet yetkililerimiz her fırsatta bunu dile getirsinler.
    Cevapla
  • Şinasi 4 yıl önce Şikayet Et
    "Bunu anlamak zorundayız ancak göçmenlerin de birer baskı unsuru olarak kullanılmasını kabul edemeyiz." demiş. Ulan etmeseniz etmeyin. Ya ne olarak kullanacaktık? Ahlaksızlar topluluğu yıllardır söz verdiğiniz paraları vermemeniz ne unsuruydu peki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim