'Erdoğan, Avrupa’yı İslamlaştırmak istiyor'

Fransa’da yayınlanan Ouest-France gazetesi, Ulusal Cephe Partisi lideri Le Pen’in Fransa ve Avrupa’dan, Yunanistan’a mülteci akımı ile baş etmek için yardım etmesini talep ettiğini, ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Avrupa’yı ‘İslamlaştırmak’ istemekle suçladığını yazdı.

'Erdoğan, Avrupa’yı İslamlaştırmak istiyor'
'Erdoğan, Avrupa’yı İslamlaştırmak istiyor'
GİRİŞ 09.03.2020 05:44 GÜNCELLEME 09.03.2020 05:44
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Cuma günü yayınlanan makalede, Ulusal Cephe Partisi lideri Marine Le Pen’in Fransa ve Avrupa’dan, Yunanistan’a mülteci akımı ile baş etmek için yardım etmesini talep ettiği belirtildi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Avrupa’yı ‘İslamlaştırmak’ istemekle suçladığı ileri sürüldü.

Gazetenin sözlerinden alıntı yaptığı Le Pen, “Fransa ve Avrupa Yunanistan’ın yardımına koşmalı ve göç politikasını tamamen değiştirmeli” diye konuştu.

Habere göre aşırı sağcıların lideri, belediye seçim kampanyası kapsamında Marsilya’da yaptığı konuşmada, Türkiye’nin sığınmacılara yönelik eylemlerine eleştiriler yöneltti. Le Pen ayrıca ‘Türkiye Cumhurbaşkanı’nın Avrupa’nın İslamileştirilmesi ile ilgili kararlı ve birçok kez tekrar edilen arzusunu’ da eleştirdi:

“Kendisi de bunu istekli bir şekilde itiraf ediyor: Allah bunu isterse Avrupa Müslüman olacak.”

Ulusal Cephe Partisi liderinin konuşmasında ifade ettiği üzere şu anda milyonlarca ‘hakiki Avrupalı’, ‘uygarlığımızın beşiği olup kıta boyutlarında göç saldırısına’ maruz kalan Yunanistan’ın duygularını paylaşıyor.

Gazete ayrıca Le Pen’in Avrupa Birliği’ni ‘göç destekçilerin neredeyse gizlenmeyen etkisi ile büyük bir aldatmaca hikayesine’ benzetti.

YORUMLAR 54
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye sınırında güvenli bölge oluşturalım diyen , olmadı 4 milyon Suriyeliyi ülkesinde bakan kim? siz sözünüzde durmadınız para vermediniz bombalamaya devam ettiniz adamlarda kapınıza dayandı. demekki siz Avrupa yı islamlaştırmaya çalışıyorsunuz
    Cevapla
  • müslüman 4 yıl önce Şikayet Et
    sende kelimei şahadet getir öyle ortalıkta cıbıldak cıbıldak gezme işin kıymetini anladığınızda reise teşekkür edip dualar edeceksiniz
    Cevapla
  • nail 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa insanlık bilmiyor din düşmanlığı islam düşmanlığı yapıyor Erdoğan öyle birşey yapıyorsa kaçınız müslümam oldunuz siz kafirler islam düşmanlığı üzerine siyaset yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • Şahinbey 4 yıl önce Şikayet Et
    Buna karşı çıkmasına gerek yok Fransa'nın büyük şehirlerinde zaten her 3 kişiden biri müslüman,Fransanın hiçbir şehrinde müslümana rastlamadan yürüyemessin.
    Cevapla
  • MİSAFİR 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bir şey de ben yazayım dedim ama maşallah sevgili vatandaşlarımız gerekeni yazmışlar. Banada hepinize teşekkür etmek, elinize yüreğinize ve dilinize sağlık demek düşer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!