BM'den bütün ülkelere koronavirüs çağrısı

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, "pandemi" olarak nitelendirilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının ortak bir tehdit olduğunu belirterek, bütün hükümetlere salgınla mücadelede çabalarını artırmaları çağrısı yaptı.

BM'den bütün ülkelere koronavirüs çağrısı
BM'den bütün ülkelere koronavirüs çağrısı
GİRİŞ 12.03.2020 01:24 GÜNCELLEME 12.03.2020 01:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Guterres, Dünya Sağlık Örgütü'nün koronavirüsü pandemi kategorisine almasının ardından, yazılı bir açıklama yaparak sorumluluk ve dayanışma çağrısında bulundu. 

Virüs ile mücadele ederken,  korkunun yayılmasına müsaade edilmemesi gerektiğini belirten Guterres, ''Birlikte bu pandeminin seyrini değiştirebiliriz. Bütün hükümetlere virüsle mücadelede çabalarını artırması çağrısı yapıyorum. Herkesi etkileyen bu kriz karşısında hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz.'' ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Candan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan sizden daha tehlikeli virüs yok. İkiyüzlü alçaklar. BM amerika ve israilin emrinde hizmet etmektedir. Müslümanlara zülümden başka getirileri yoktur. Sizin düzeniniz de kendiniz gibi adaletsiz ve bozuk. Nereden o ihtişamlı atalarım zülüm olduğunda o zülmü yok etmek için herşeyi yaparlardı. Bizi düşürdüler ancak Recep Tayyip Erdoğanla ayağa kaltık ve Allah'ın emrinde ve Rasulullah'ın ona selam olsun yolunda olduğumuz sürece ilerlemeye devam edeceğiz inşaallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!