Rusya tüm dünyaya duyurdu! Koronavirüste müthiş gelişme

Rusya'da önümüzdeki haftadan itibaren yeni koronavirüs test sistemi kullanılmaya başlanacağını söyleyen Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, böylece başta doktorlar olmak üzere koronavirüse karşı bağışıklık kazanmış kişilerin tespit edileceğini belirtti.

Rusya tüm dünyaya duyurdu! Koronavirüste müthiş gelişme
Rusya tüm dünyaya duyurdu! Koronavirüste müthiş gelişme
GİRİŞ 28.03.2020 06:33 GÜNCELLEME 28.03.2020 07:09
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Rusya Hükümeti Koronavirüs Koordinasyon Konseyi toplantısında konuşan Popova, yeni koronavirüs test sisteminin bugün tescil edileceğini bildirdi.

 

 

'Vektör' şirketi tarafından üretilen yeni test sisteminin antikor bulunup bulunmadığını, hafıza antikorları bulunup bulunmadığını veya hastalığın akut durumunu daha kısa sürede ve etkili şekilde belirleme imkanı sunacağını kaydeden Popova, "Gerek halk gerekse de sağlık personeli arasında koronavirüse karşı halihazırda bağışıklık kazanmış, yani hastalarla daha rahat şekilde çalışabilecek kişileri de belirleyebileceğiz" dedi.

Popova, 'polimeraz zincir reaksiyonu' metoduna dayanan bu yeni test sisteminin Kovid-19 analizi süresini 2 buçuk saate kadar düşüreceğinin altını çizdi.

 

 

YORUMLAR 23
  • Edebali 4 yıl önce Şikayet Et
    15 gün kuru öksürük geçirdim.ilk 7 günden sonra nefes darlığı başladı.cigerlerimde yanma sırtta ağrım oldu.derimin üzerinde sanki böcek geziyor gibi oldu.bakiyodum birşey yok.sonra bir grip vücutta halsizlik karında gürültü.baldir ağrısı geniz akıntısı tükürük.simdi çok iyiyim.fakat hiç ateslenmedim.simdi çok iyiyim.cocuklarim ve esimede çok şükür bişey olmadı.ovanin ortasında elektiriksiz toplumdan soyut tek bir aileyiz.etrafda kilometrelerce evde yok.biz iyileştik şimdi bunlar korona var diyor.belkide biz bu hastalığı geçirdik..
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hayatı yalan
    Cevapla
  • murat topçu 4 yıl önce Şikayet Et
    Evde kal sürecinin devamlılığı devletin her haneye yardım severberliği yapması gerek bunu devletin üniformalı memurları yaparsa halk daha ciddiye alır
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah ah, bendemi bagisiklik olustursam diye düsünüp dururum. Tam karar veremedim. Aklim evet, gönlüm hayir diyor. Hangisini dinlesem ?
    Cevapla
  • AKINCI RUHU 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav heee heee tabi tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı