Suudi Arabistan, BAE ve Mısır merkezli 7 bin 891 Twitter hesabı kapatıldı

Suudi Arabistan, BEA ve Mısır merkezli 7 bin 891 Twitter kullanıcısının hesabı Türkiye ve Katar'ı hedef alan, Suudi yönetimini övücü ve provakatif haberler yaydıkları için Twitter tarafından kapatıldı.

Suudi Arabistan, BAE ve Mısır merkezli 7 bin 891 Twitter hesabı kapatıldı
Suudi Arabistan, BAE ve Mısır merkezli 7 bin 891 Twitter hesabı kapatıldı
GİRİŞ 02.04.2020 18:27 GÜNCELLEME 02.04.2020 19:43
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan,BEA ve Mısır merkezli birçok körfez ülkesinde hesap ağı bulunan 7 bin 891 Twitter hesabı, bölgede izlenen Suudi politikasını yanlı bir şekilde övdükleri diğer taraftan Türkiye, İran ve Katar'a sert eleştirilerde bulundukları için kapatıldı. 

 

 

TÜRKİYE'Yİ HEDEF GÖSTERDİLER

Platformlarda yalan bilgi veren ve nefret söylemiyle kitlelere hitap eden hesaplar Twitter’ın politikalarını ihlal ettiği için kapatılıyor. Türkiye'yi hedef alan "Devlet kaynaklı bilgi operasyonları"yla bölgede dezenformasyon yayan Mısır, BEA, Suudi Arabistan ve Sırbistan gibi ülkelerin daha önce de Twitter tarafından binlerce hesabı kapatılmıştı.

"DEVLET KAYNAKLI BİLGİ OPERASYONLARI”NDA 5 ÜLKE BAŞI ÇEKİYOR

Twitter’in bilgi güvenliği ile ilgili kendi hesabı olan @TwitterSafety algı operasyonları hakkındaki datasını güncelleyip sildiği hesaplara göre Mısır, Honduras, Endonezya, Suudi Arabistan ve Sırbistan propaganda yarışında başı çekiyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 40
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    iblisin cocukları
    Cevapla
  • Hakan Can 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH (cc) bu Cuma gününün hürmetine; İslam beldelerindeki münafık, kâfir, sapkın, zalim ve basiretsiz yöneticileri başımızdan def etsin. Yerine İmanlı, basiret ve feraset sahibi adil yöneticiler nasip etsin İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • Hulusi 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar kim ki bizim başımızda olsunlar.bizimki bize yeter.
    Cevapla
  • sel yaz 4 yıl önce Şikayet Et
    firavun un çocukları
    Cevapla
  • Ömer Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu adi hain kaypak suratlara bakın. Darbeci ve halkının katili İsrail uşağı Sisi, yanında Ahmak aptal hırslı acımasız ahlaksız ve Yahudi kökenli ; Kaşıkçının katili ve abd nin desteğiyle iktidar arayan kaypak bedevi. Diğeri maymun suratlı yüzünde sinsilik hainlik kaypaklık ağzında yalan fesat salya akan iğrenç bir mahluk. Bu alçaklara bakınca bakınca milletimin ve yöneticilerimizin ne kadar eşsiz ve asil olduklarını görüyor ve Rabbime bol bol şükrediyorum
    Cevapla
  • memoli 4 yıl önce Şikayet Et
    bundan daha iyi anlatılamaz. Eline sağlık.
    Cevapla
  • Hiçbir zaman 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözlerinize katılıyorum kardeşim yerden, Göğe kadar haklısınız, Bizler ne kadar gurur duysak yeridir, Allahım değerli Vatan evlatlarını ve Reisimizi başımızdan eksik etmesin,, Cumamız, birlik, beraberlik, ruhu taşıyan tüm Müslümanlara Hayırlara vesile olsun inşallah Amin,,, ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok yerinde bir tespit
    Cevapla
  • Osmanli torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu boşluktan inelim yemene kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor