'Bana virüs bulaştırdın' deyip öldürdüğü doktor kız arkadaşının korona testi negatif çıktı

İtalya'da Antonio De Pace adlı erkek bir hemşire, doktorluk yapan kız arkadaşı Lorena Quaranta'yı kendisine koronavirüs bulaştırdığını öne sürerek öldürdü. Ancak öldürdüğü kızda ve kendisinde yapılan testlerde, virüse rastlanılmadı.

'Bana virüs bulaştırdın' deyip öldürdüğü doktor kız arkadaşının korona testi negatif çıktı
'Bana virüs bulaştırdın' deyip öldürdüğü doktor kız arkadaşının korona testi negatif çıktı
GİRİŞ 03.04.2020 12:42 GÜNCELLEME 03.04.2020 12:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya, Çin'de ortaya çıkarak hızla yayılan ve dünya genelinde 1 milyondan fazla kişiye bulaşan ölümcül korona virüs nedeniyle en çok can kaybı yaşayan ülke konumundayken bu kez gelen bir cinayet haberiyle sarsıldı. Sicilya bölgesi Messina kentindeki bir hastanede hemşirelik yapan 28 yaşındaki Antonoi De Pace adlı bir erkek, aynı hastanede görev yapan doktor kız arkadaşı Lorena Quaranta'yı kendisine koronavirüs bulaştırdığı gerekçesiyle boğarak öldürdü.

 

İKİSİNDE DE KORONAVİRÜS TESPİT EDİLMEDİ

Koronavirüsüyle mücadele eden ve hastanede görev yapan doktor kız arkadaşını öldüren Pace, cinayetin ardından polisi aradı. 27 yaşındaki Quaranta'nın cansız bedenini evde bulan polis, Pace'in de bileğinde kesikler olduğunu ve intihar etmeye çalıştığını ifade etti. Yapılan incelemelerin ardından Pace ve öldürdüğü doktor kız arkadaşı Quaranta, görev yaptıkları hastaneye götürüldü. Meslektaşları tarafından yapılan testler sonucu ikisinde de koronavirüsüne rastlanmadığı açıklandı.

 

Savcıya ifade veren Pace, "Onu bana koronavirüsü bulaştırdığı için öldürdüm" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Akinaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    manyak herif sevgiyi aşkı nasıl paylaşıyorsan gerekirse virüsü de sevdiğinle paylaşacaksın
    Cevapla
  • KORKUTULUYORUZ 4 yıl önce Şikayet Et
    İNSANLARI KORKUTAN HABERLERİ YASAKLAYIN. Virüslere karşı insanların savunma sistemini kıran en önemli şey korkudur. Korku vücudun savunma sistemini çökertir. İnsanlar sürekli korkutularak savunma sistemleri çökertiliyor. Siyonistlerin hakim olduğu medya ve haberleşme ağı, sanki virüs salgınının daha etkili olması ve insanların ölmesi için sürekli olarak insanları korkutarak insanların bağışıklık sistemlerini çökertiyor. Daha virüs bulaşmadan insanlar korkudan ölecek hale geliyor. Düzenli olarak her saat başı insanları korkutan haberlerin yayınlanmasını, devlet bir an önce yasaklasın. Yoksa bırakın beni Türkmenistan’a gideyim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin