Türkiye'nin yardımları İngiliz medyasının gündeminde

Onlarca ülkeye tıbbi malzeme yardımı yapan Türkiye, İngiltere için de ümit olmuştu. İngiliz medyası, Türkiye'nin yardımını gündemden düşürmüyor.

GİRİŞ 11.04.2020 08:05 GÜNCELLEME 11.04.2020 08:48
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sağlık sisteminin çökme noktasına geldiği İngiltere'ye Türkiye'den yardım eli uzandı. Türkiye; İngiltere'ye 100 bin maske, 50 bin N95 maskesi ile 100 bin tulum gönderdi.

 

 

İngiltere'ye gönderilen yardım paketleri, ülke medyasında geniş yer buldu.

İngiltere'nin en çok okunan gazetelerinden biri olan Daily Mail, yardım paketlerinin üzerinde yer alan Hz. Mevlana'nın sözünü manşetine taşıdı. Daily Mail'in haberinde, "Türkiye uçak dolusu acil durum ekipmanını İngiltere’ye üzerinde şiir yazan kolilerle gönderdi" ifadeleri kullanıldı.

 

 

YORUMLAR 117
  • 6363 4 yıl önce Şikayet Et
    Filistin unutulmasın
    Cevapla
  • 1071 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC 'nün işine bakar mısınız o azgın sapkın tanrılık iddia eden nemrut ve ordusunu sivrisinekle Kabeyi yıkmağa kalkan ebrehe ve filli ordusunu ebabil kullarının attığı nohut kadar taşlarla firavun ve ordusunu suda boğarak nemrut, ebrehe ve firavunların bugünkü versiyonları olan batı uygarlığını da ancak elektronik mikroskopla görünebilen corona virüsüyle yere seriyor ALLAH CC her şeyi bilen, gücü her şeye yetendir ve sonunda O 'na CC döndürüleceğiz.
    Cevapla
  • oguz 4 yıl önce Şikayet Et
    pakistan ı türki cumhuriyetleri keşmiri unutmayalım.
    Cevapla
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Kan ve zulüm düzeni soykırım sömürge gğya sözüm ona batı medeniyeti bir ALİMin dediği gibi mimsiz medeniyet yani alçaklık makine mekanik medeniyet insan merkezli olmadığından insanlığa ve çevreye çok büyük zararlar verdi eskisi kadar sömürge gelirleri olmayınca sarsıldı 1829 ve 2008 krizleri dünya savaşlarıyla sarsıldı bu corona virüsü de batının geçici zulüm hükümranlığını yere serecek...
    Cevapla
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani bunlar çok gelişmişti biz az gelişmiştik onlar çok zengindi çok medeniydi normalde onların bize yardım etmesi gerekmiyor muydu ingiliz muhibler cemiyeti ve bugünkü versiyonu neredesiniz cevab verin aslına bakaranız ingilizler Osmanlıyı yıktılar çok kanımızı döktüler hala da İslama Müslümanlara verdikleri zarar yetmemiş gibi İslam ve Müslüman düşmanlığına devam ediyorlar yardıma karşıyım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz