ABD’de korkunç rakam açıklandı!

Son Dakika Haberi; ABD’de yeni tip koronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 25 bini aştı.

GİRİŞ 14.04.2020 23:07 GÜNCELLEME 15.04.2020 09:16
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Kovid-19 salgınının merkez üssü konumunda olan ABD'de, bilanço her geçen gün ağırlaşıyor.

 

 

Johns Hopkins Üniversitesinin paylaştığı verilere göre, ABD'de yaşamını yitirenlerin sayısı 25 bin 239'a ulaştı. 

Ülkede tespit edilen Kovid-19 vakalarının sayısı ise 600 bin sınırına yaklaştı. Son verilere göre, 598 bin 670 kişiye Kovid-19 teşhisi konuldu. 

 

 

- ABD'DE EN AĞIR BİLANÇO NEW YORK'TA 

ABD'de Kovid-19 vaka ve can kayıplarının çoğu New York'ta kaydedildi.

Eyalet genelinde 200 binden fazla Kovid-19 vakası bulunurken, yaklaşık 11 bin kişi yaşamını yitirdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 55
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Zalim Abd sizin hepiniz buna layiksiniz,
    Cevapla
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Batılı devletlerin salgını kendi menfaatleri için kullandıklarını ve hatta bu salgından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını düşünüyorum.Bunların en büyük sorunu yaşlı nüfus oranının çokluğudur.Yaşlı işe yaramaz telakki ettikleri nüfusu bilinçli bir şekilde azaltmak ki özellikle huzurevlerinde yakını olmayan yaşlıları bilerek ölüme terkediyorlar. Emeklilik kasalarını rahatlatmak,bulduklarını iddia edecekleri aşı ve ilaçlarla büyük vurgun vurmak,daha bir sürü siyasi ekonomik beklentileride var.
    Cevapla
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Dur dahi birader bu daha başlangıç.Hem 100 bin kişi ölse ki böyle devam ederse 3 aya kalmaz geçer bile bu büyük bir rahatlama oluşturur emeklilik kasaları için.Bu yazdıklarım bunların beklentilerinin sadece bir kısmı.Neden en fazla ölüm oranı abd ve batılı ülkelerde? Neden ölenlerin yüzfe 90 ı yaşlı,neden huzurevlerinde ölü sayısı artıyor hiç düşündün mü? Normalde o huzurevleri devlet kontrolündedir hepsi yarı hastane gibidir istense o insanlar izole edilip virüsten korunabilirdi.
    Cevapla
  • Dahi 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamların nufüsunun yarısı yaşlı.ölen kaç kişi.alakasız yorumunuz
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    İslamın hak din olduğunu bildiğiniz halde.inkar ettiniz.ve Allahın has kullarını çoluk çocuk demeden katlettiniz.yerinden yurdundan ettiniz.üç beş silahım var diye.bunca mazlumların duaları nereye gitti.artık o ağa babalarınızı terkedin.islamla şereflenin.şereflenme vaktiniz geldi.uşaklıktan kurtulun artık.hakkıyla Allah a cc. İnanan özgür bir müslüman olun.eyyy islamla şereflenmeyi bekleyen milyarlarca kul.Allah sizlere verilen cuz i iradenizle karar vererek islama yönelmenizi beklemekte kıpırdanın kapılar açılacak.inşaallah kurtuluşa beklenmektesiniz.ya rabbi senin herşeye gücün yeter.
    Cevapla
  • tosyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika bitmiş tükenmiş ama adamların 1doları benim 1 tlemden 7 kat fazla bunuda durdurmaya kimse uğraşmıyor kafamda acaba sıkıntı çeken patronlar açıkları burada nmı çıkarıyorlar
    Cevapla
  • mutlu 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika .almis oldugu müslimanin intizarini.göz yasini caniyla ödüyor.israil avrupa neden yardim etmiyor.birde türkiyeden yardim istiyorlar.türkiye bunlara yardim etmesin.hamd olsun bundan sonra dünyanin gücü.amerika deyil türkiye olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...