Rusya'yı koronavirüs de durduramadı! 'Benzersiz' tank Suriye'de test edildi

Son günlerde hızla artan vaka sayısı nedeniyle zor günler geçiren Moskova yönetimini COVID-19 da durduramadı. Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, yeni nesil Rus tankı T-14 Armata'nın Suriye'de test edildiğini açıkladı. T-14 Armata muharebe tankının dünyada benzeri olmadığını söyleyen Manturov, tankın, Suriye'de yapılan ek testlerden de başarıyla geçtiğini belirtti.

GİRİŞ 20.04.2020 09:56 GÜNCELLEME 20.04.2020 13:36
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Rus ordusu, T-14 Armata muharebe tankının kum üzerindeki manevra gücünü görmek için Suriye topraklarında test etti. Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, T-14 Armata muharebe tankının dünyada benzeri olmadığını, Suriye'de yapılan ek testlerden de başarıyla geçtiğini söyledi.

 

Manturov yaptığı açıkladığı, "Bu tür testler, tankın değişik savaş alanı koşullarında nasıl performans göstereceğini anlamamıza yardımcı oluyor. Aracı ihracat için uygun hale gelmeden önce herhangi bir sorunu varsa giderilmesini sağlıyor" dedi. Bakan ayrıca, tankın dünyada bir benzeri daha olmadığını, sürekli olarak ek testlerle yeni yükseltmeler geçirdiğini açıkladı.

 

T-14 Armata şu anda dünyanın tek üçüncü nesil tankı olma özelliğini taşıyor. Armata, doğrudan muharebe müdahaleleri ve yakın piyade desteği için tasarlandı. Tankın temel özellikleri arasında uzaktan kumandalı taret sistemi ve aracın ekibini barındıran özel bir kapsülü olması bulunuyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 58
  • Yabanci 4 yıl önce Şikayet Et
    Rus ya palavra pesinde turkiye onu yokedecek guce sahiptir elhamdulullah
    Cevapla
  • Mahmut Akar 4 yıl önce Şikayet Et
    Sihaların bombalarına da dayanıklı mıymış? İlk elden test edelim.
    Cevapla
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    yani ne kadar iyi olursa olsun onuda durduracak bir zırh delici roket yapılacaktır belkide vardır bence vardır
    Cevapla
  • BORDO 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusyada İran gibi herşeyi yalandan ibaret
    Cevapla
  • fgfgfgfg 4 yıl önce Şikayet Et
    hyr
    Cevapla
  • Gürbüz 4 yıl önce Şikayet Et
    Gasp paralarıyla yapılan tankdan güç devşireceklerini sanıyorlar. Her iki ALEM de de, GÜCÜN tek bir sahibi vardır. O da Yüce Allah'tır. Güç O'NUNDUR, O'NDADIR, O'NDANDIR. İsterse dilediğine verir. Mesele, bizim O'nun yolunda olmamız, O'na layık olmamızda ... Yukarıdaki resimde görünen alete gelince, Allah isterse tetiği çalışmaz, hatta tetiğine basmayı unutturur, yada karşı tarafın eline geçerde, sende şaşarsın. Allahuekber.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı