Koronavirüsün başladığı yerde son hasta da taburcu oldu

Koronavirüs pandemisinin başladığı yer olarak bilinen Çin'in Vuhan kentinde tedavi gören tüm hastaların taburcu edildiği bildirildi.

Koronavirüsün başladığı yerde son hasta da taburcu oldu
Koronavirüsün başladığı yerde son hasta da taburcu oldu
GİRİŞ 26.04.2020 14:00 GÜNCELLEME 26.04.2020 15:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu Sözcüsü Mi Feng, yaptığı açıklamada yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının ortaya çıktığı Hubei eyaletinin Wuhan kentinde tedavi gören tüm hastaların taburcu edildiğini söyledi. Mi Feng, artık korona virüs hastasının bulunmadığı Wuhan’da virüse karşı kazanılan zaferin sağlık çalışanlarının yoğun çalışmasının bir sonucu olduğunu belirtti.


Wuhan’da 46 bin 452 korona virüs vakası tespit edilmiş, hastalardan 3 bin 869’u hayatını kaybetmişti. Çin genelinde son verilere göre vaka sayısı 82 bin 827 olarak açıklanırken, hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 632’ye ulaştı. Ülkede korona virüs tedavisi gören 77 bin 394 kişi ise iyileşerek taburcu edildi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Sezas 3 yıl önce Şikayet Et
    Çin'de bu virüsten dolayı ölenlerin sayısına dünyada kimse inanmazken halen televizyonun karşısına cikipta yendik diyerek yalan söylüyorlar ya bu densizlik bine yalancılık hayret
    Cevapla
  • Oktay 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalandan kim ölmüş
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz de inandık
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu verilere Çin kendisi bile inanmıyor, biz mi inanalım. Kic kadar Hollanda da vaka sayısı Çin i geçecek. Dünyaya yalan söyledi bu midesizler. Devletler bu virüsü o yüzden ciddiye almadılar. Zarar gören bütün devletlere tazminat ödemesi lazım Çin denen zalim devlet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar