Devlet başkanı talimat verdi! Hapishanelerden çok çarpıcı görüntüler

Orta Amerika ülkelerinden El Salvador'un Devlet Başkanı Nayib Bukele, cuma günü 22 cinayet işlenmesinin ardından Izalco Hapishanesi'nde 24 saatlik hücre cezası emri verdi.

Devlet başkanı talimat verdi! Hapishanelerden çok çarpıcı görüntüler
Devlet başkanı talimat verdi! Hapishanelerden çok çarpıcı görüntüler
GİRİŞ 27.04.2020 09:58 GÜNCELLEME 27.04.2020 10:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Orta Amerika ülkelerinden El Salvador’da cuma günü cinayet sayısında ani yükseliş meydana gelmesi üzerine Devlet Başkanı Nayib Bukele harekete geçti.

 

Ülkede bir günde 22 cinayet işlenmesinin ardından Bukele, başkent San Salvador'un kuzeybatısındaki Izalco Hapishanesi'nde aralarında çete üyelerinin de yer aldığı mahkumlara 24 saatlik hücre cezası emri verdi.

 

Bukele, parmaklıkların ardından cinayet emri verdiklerinden şüphelenilen çete liderlerinin hücre hapsine alınacağını da açıkladı.

"MAKSİMUM ACİL DURUM ÖNLEMLERİ UYGULANACAK"

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, polisin cinayetleri soruştururken "maksimum acil durum" önlemlerinin uygulandığını da sözlerine ekledi.

"ÇETE LİDERLERİ HÜCRE HAPSİNE GİRECEK"

Latin Amerika ülkeleri arasında en yüksek cinayet oranına sahip El Salvador'da Devlet Başkanı Nayib Bukele, gece yarısından önce Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Dış dünya ile temasa izin yok. Mağazalar kapalı kalacak ve tüm aktiviteler, bir sonraki duyuruya kadar askıya alınacaktır. Çete liderleri hücre hapsine girecek" ifadelerini kullanmıştı.

ÜLKEDE "CİNAYETSİZ GÜN" SEVİNCİ

Devlet Başkanı Bukele, 25 Ekim Cuma gününün ülke genelinde cinayetsiz geçmesini, "Tanrı'ya şükür" ifadesiyle duyurmuştu.

YORUMLAR 2
  • 434... 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerdeyse tamamında dövme var
    Cevapla
  • milli 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim cezaevleri tatil köyü gibi bunun yanında
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!