İsveç’ten Türkiye’deki milli dayanışma kampanyasına destek

Korona virüs nedeni ile birçok ülke zor zamanlardan geçerken, İsveç’te yaşayan Türkler anavatanları Türkiye’de düzenlenen "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" adlı milli dayanışma kampanyasına destek olmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından korona virüs salgını ile mücadele kapsamında başlatılan kampanyaya dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan Türklerden destek çığ gibi büyüyor.

İsveç’ten Türkiye’deki milli dayanışma kampanyasına destek
İsveç’ten Türkiye’deki milli dayanışma kampanyasına destek
GİRİŞ 28.04.2020 00:26 GÜNCELLEME 28.04.2020 00:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İsveç'te Diyanet işlerine bağlı Stockholm Sosyal İşler ve Din Hizmetleri Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada İsveç'te yaşayan hayırseverler tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" bağış kampanyasına 408 bin İsveç Kronu (yaklaşık 285 bin TL) bağış yapıldığı belirtildi.

Müşavirlik, tarafından yapılan açıklamada, "T.C. Cumhurbaşkanlığımız öncülüğünde başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" milli dayanışma kampanyasına hayırsever vatandaşlarımız tarafından T.C. Stockholm Büyükelçiliği Sosyal İşler ve Din Hizmetleri Müşavirliği hesabına yatırılan 408.800 İsveç Kronu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ilgili hesabına havale edilmiştir. Tüm hayırsever kardeşlerimize ve emeği geçen sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederiz'' ifadelerine yer verildi.
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk olmak Böyle Onur ve Gurur verici. Rabbimize şükürler olsun. O ne güzel vekildir
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet işte bu zenginler el ele türkiyey yardım akması lazım... Bütün dünya yapmasımlazım bu paraları mezarımı kötüreceksinşz verin tğrkiyey destek .. bakın Araplar vermedi ABD İsrail'e verdi şimdi gelecek ümitleri yok oldu... Türkiye ümittir insanlığa yardım parası olan yurt dışındakiler içindekiler. Bekliyoruz
    Cevapla
  • Iyi guzel 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyi guzel de bunu Turkiyede yapsalar yemin ediyorum ki. Begenmiyorsan git vatan haini gibi yaftalarla linc edilirdi. Diger ulkeler en azindan yokuş yapmiyor gibi oturma izni acisindan vize acisindan vatandaslik acisindan. Yoksa sikinti
    Cevapla
  • Ali osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu Turkiyedeki Afganlar .iraklilar.iranlilar yapiyor.uyma
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun, teskkürler. Çok anlamli bir yardim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor