Salgının başladığı Çin'den çok tartışılacak görüntüler

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının başladığı Çin'in Guangdong bölgesinde yer alan Shenzhen şehrinde, köpek ve kedi eti satışı ve tüketimi 1 Mayıs'ta yasaklanmasına rağmen, ülkenin Guangzhou şehrinde yer alan Xihua Farmer's Market adlı ıslak bir pazarda kurbağa ve kaplumbağa satılmaya devam ediyor.

Salgının başladığı Çin'den çok tartışılacak görüntüler
Salgının başladığı Çin'den çok tartışılacak görüntüler
GİRİŞ 05.05.2020 16:42 GÜNCELLEME 05.05.2020 16:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının başladığı Çin'in Guangdong bölgesinde yer alan Shenzhen şehrinde, köpek ve kedi eti satışı ve tüketimi 1 Mayıs'ta yasaklandı. Ülkenin bazı kentlerinde kurbağa ve kaplumbağa satılmaya devam ediyor. Vuhan şehrinde vahşi hayvan satan bir markette başladığı belirtilen koronavirüs nedeniyle hükümetin açıkladığı yasaklara rağmen ülkenin Guangzhou şehrinde yer alan Xihua Farmer’s Market adlı ıslak pazarda kurbağa ve kaplumbağa satılmaya devam ediliyor.

VAHŞİ HAYVANLARI TÜKETMEYE DEVAM EDİYORLAR

Pazarda canlı karideslerin de açık bir şekilde satıldığı görüntülenirken, satıcıların müşteri taleplerine göre canlı akrep satmaya da istekli oldukları ifade edildi. Çin hükümeti; kaplumbağa, kurbağa, yılan ve akrep gibi çoğu hayvanın satışını Şubat’ın sonlarından itibaren yasaklamıştı ancak hükümetin satılabilecek "vahşi hayvanlar" listesini revize ettiği belirtildi. Tam listenin en erken Mayıs ortasına kadar kesinleşmesi beklenirken o zamana kadar vahşi hayvanların satılmaya devam edilebileceği tahmin ediliyor.

1 MAYIS'TA YASAKLANMIŞTI

Kovid-19 salgının başladığı Çin'in Guangdong bölgesinde yer alan Shenzhen şehrinde, köpek ve kedi eti satışı ve tüketimi 1 Mayısta yasaklandı. Alınan yasak kararının ardından kentin kedi ve köpek eti tüketiminin yasak olan Çin'deki ilk kent olmuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    Çin lokantalarına giden ünlüler ne yiyor ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı