Trump'ın 'süper füze' açıklamasına Rusya'dan cevap: Teslim oluyoruz

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Süper füze" için düğmeye basıldığını açıklamasının ardından konuşan Roscosmos Başkanı Dimitriy Rogozin, "Yapabileceğimiz bir şey yok, teslim oluyoruz!" dedi.

Trump'ın 'süper füze' açıklamasına Rusya'dan cevap: Teslim oluyoruz
Trump'ın 'süper füze' açıklamasına Rusya'dan cevap: Teslim oluyoruz
GİRİŞ 16.05.2020 13:07 GÜNCELLEME 16.05.2020 16:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Uzay Kuvvetleri Komutanlığı ile Beyaz Saray'da gerçekleştirdiği görüşmede, "Elimizde (füze projesi) var, buna 'super duper füze' diyorum ve dün bana söylendiği gibi, hemen şu anda sahip olduğumuzdan 17 kat daha hızlı olacak. Rusya'nın elinde sesten 5 kat hızlı füzelerin olduğunu, Çin'in de 5 veya 6 kat daha fazla olan bir hız üzerinde çalıştığını duymuşsunuzdur. Bizimkisi 17 kat daha hızlı ve az önce onay aldı" dedi.

 

Trump'ın bu açıklamasını değerlendiren Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Dmitriy Rogozin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yok, ‘super duper’ füzeye karşı yapabileceğimiz bir şey yok. Teslim oluyoruz!" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 10
  • Muhittin Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya yi yok etmek icin calisiyorlar bu Atom bombasi yapanlar.Kendileri de bu Dünyada yasiyorlar belki de haberleri yok bu aptal insanlar Atom savasi bittikte n sonra bu Dünyada yasama sansi varmi acaba.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    haberde Rusya alaymı etmiş gerçekten mi demiş anlaşılmıyor. daha açık olmalıydı. ayrıca başkan olarak açıklama yapacaksın ve " bana söylendiğine göre " diyeceksin.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar dalga geçmiş sarı kafayla
    Cevapla
  • 1980000000000000000 3 yıl önce Şikayet Et
    Maske yapamayan abd füze yapıyor, hayret.
    Cevapla
  • Temel reis 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ve insanlık katli için her türlü silah yapımında ses hızını geç ışık hızında yarışıyorlar ama hayra vesile bir yarışları yok satanistler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?
Filistin, Arap Birliği'ne olağanüstü toplantı çağrısı yaptı