Hitler'in timsahı, 84 yaşında hayatını kaybetti

Nazi Almanyası Lideri Adolf Hitler'e ait olduğu iddia edilen ''Satürn'' isimli timsahın, 84 yaşında hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Hitler'in timsahı, 84 yaşında hayatını kaybetti
Hitler'in timsahı, 84 yaşında hayatını kaybetti
GİRİŞ 24.05.2020 10:38 GÜNCELLEME 24.05.2020 10:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Konuya ilişkin açıklamada, "Dün sabah Mississippi timsahımız Satürn yaşlılıktan öldü. Yaklaşık 84 yaşındaydı, ve bu son derece saygın bir yaş. Mississippi timsahlarının vahşi doğadaki ömrü ortalama 30 ila 50 yıl arasındadır" ifadeleri kullanıldı.

ABD'de doğan Satürn, direkt Berlin'deki hayvanat bahçesine gönderildi. 23 Kasım 1943’taki bombardımana kadar orda kaldı. Bombardımandan kaçmayı başaran Satürn'den 3 yıl boyunca haber alınamadı.

1946'da İngiliz askerleri onu bulur bulmaz Sovyetler Birliği'ne teslim etti. Satürn, o zamandan beri Moskova Hayvanat Bahçesi’nde hayatını sürdürdü. Moskova'ya gelen Satürn'ün Berlin'deki hayvanat bahçesine değil, Hitler'in koleksiyonuna ait olduğundan bile bahsedildi.

Öte yandan Satürn'ün anısı Moskova'daki Darwin Müzesi'nde yaşatılmasına karar verildi.

YORUMLAR 3
  • hamza 3 yıl önce Şikayet Et
    Hitlerin bir köpegi vardi
    Cevapla
  • Dede Korkut 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan eti yemiştir o ...
    Cevapla
  • Osmanlı torunları 3 yıl önce Şikayet Et
    Hitler Bir Yahudi projesi olup yahudilere ülke kurma amacı vermek için yahudi düşmanlığı ile beslenen birisi olarak takdim edildi gerçekte kendiside yahudi olup katlettiği insanlar kırma yahulerdir bugün dahi yahudiler kırma yahudileri kabul etmemektedirler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu